او گفت: میکرومبیلبیتی دستهای از حالتهای حمل و نقل است که توسط وسایل نقلیه بسیار سبک نظیر خودروهای کوچک برقی، اسکوتر برقی، اسکیت برقی و دوچرخه برقی ارائه میشود. وسیله نقلیه الکتریکی که در میکرومیوبیلیتی مورد استفاده قرار میگیرد باید وزنی کمتر از ۵۰۰ کیلوگرم داشته باشد.
خلخالی ادامه داد: اسکوترهای برقی یکی از انواع وسایل نقلیه مورد توجه در میکروموبیلیتی هستند که بااستقبال بی سابقه مردم در سرتاسر جهان قرار گرفتهاند. رشد قابل توجه استفاده از اسکوترها در مراکز شهرهای پر جمعیت دنیا باعث کاهش استفاده از خودروهای شخصی شده است و همزمان با فرصتهای مالی، باعث شده است که خودروسازان جهانی انواع مختلف خدمات میکرومبیلیتی قابلیت سرمایه گذاری داشته باشند.
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت ایران افزود: برخی شرکتهای خودروسازی شناخته شده دنیا مانند پژو و سیات همراه برخی محصولات خودرویی خود، یک اسکوتر برقی عرضه میکنند که با برق اتومبیل شارژ میشود و برای راننده قابلیت نقل بدون محدودیت شهری فراهم میکند.
بیشتر بخوانید: طراحی راکت کاوش ۹ کاملا داخلی بوده است
او عنوان کرد: در کشور ما نیز با توجه به مشکلات متعدد ناشی از آلودگی هوا در شهرهای پر جمعیت، اسکوترهای برقی میتوانند به عنوان راهکار مناسبی برای حمل و نقل شهری پاک مورد استفاده قرار گیرند. مهندسان و محققان مرکز شبیهسازی و طراحی بهینه خودرو در دانشگاه علم و صنعت ایران موفق به طراحی و ساخت یک اسکوتر برقی هوشمند با هدف برآوردن نیاز بازار حمل و نقل ایران شده اند.
خلخالی ادامه داد: این اسکوتر که در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فن بازار امسال در نمایشگاه بین المللی از آن رو نمایی شد با یک بار شارژ قابلیت پیمایش ۶۰ دقیقه را دارد و از باتریهای لیتیوم یون استفاده شده و حداکثر سرعت آن ۱۵ کیلومتر بر ساعت است.
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت ایران بیان کرد: همچنین این اسکوتر قابلیت اتصال به تلفن همراه را دارد و سوئیچ روشن کردن دستگاه، نمایشگر سرعت، نمایشگر سطح شارژ و نمایشگر موقعیت مکانی بر روی یک نرم افزار در تلفن همراه مدیریت میشود. سازه این اسکوتر نیز از آلومینیوم بوده و با وزن سبک قابلیت تا شدن دارد که حمل و نقل آن را سادهتر میکند.
انتهای پیام/