محققان دیگر به این نتیجه رسیده اند که کپسایسین در مبارزه با درد نوروپاتی، آرتریت، اختلالات دستگاه گوارش و حتی سرطان میتواند مفید باشد.
در این تحقیقات، نویسندگان سعی در تأیید یا انکار یافتههای قبلی در یک جمعیت اروپایی داشتند. همچنین، با تجزیه و تحلیل نشانگرهای زیستی بیماریهای قلبی عروقی، مانند سطح چربی خون، آنها امیدوار بودند که دریابند چگونه فلفلهای فلفل قرمز ممکن است خطر مرگ و میر را کاهش دهند.
در این تحقیق همه شرکت کنندگان بالای ۳۵ سال سن داشتند. در طی این مدت، محققان اطلاعات مربوط به ۱۲۳۶ شرکت کننده را که در طول مطالعه فوت کردند، ضبط کردند.
دانشمندان همچنین به اطلاعاتی در مورد سایر عوامل مؤثر بر نتایج سلامتی، از جمله سابقه پزشکی، فعالیت بدنی در اوقات فراغت، وضعیت سیگار کشیدن و مصرف الکل دسترسی داشتند.
هر یک از شرکت کنندگان قبل از ثبت نام در مطالعه، پرسشنامهای درباره عادتهای غذایی خود در طول سال، از جمله سؤالات مربوط به خوردن فلفل قرمز تکمیل کردند.
درمجموع، ۲۴.۳٪ از شرکت کنندگان هر هفته چهار یا چند بار فلفل قرمز مصرف میکردند، و ۳۳.۷٪ به ندرت یا هرگز فلفل قرمز مصرف نمیکردند.
مصرف منظم ۴ بار یا بیشتر فلفل قرمز در هفته با ۲۳٪ خطر کمتر مرگ و میر ناشی از آن همراه بود.
هنگام بررسی بیماریهای قلبی، نویسندگان دریافتند که در مصرف کنندگان منظم فلفلهای تند در مقایسه با کسانی که به ندرت فلفل قرمز مصرف میکنند، خطر مرگ و میر قلبی عروقی ۳۴ درصد کمتر دارند.
همچنین اثر مفید فلفل قرمز در مرگ و میر ناشی از مغز و بیماری ایسکمیک قلب مشهود است.
هنگامی که مرگ و میرناشی از سرطان را مورد بررسی قرار دادند، دریافتند که اگرچه فلفل تند با افت ریسک همراه است، اما به اهمیت آماری نمیرسد.
به طور کلی، نویسندگان نتیجه میگیرند که مصرف منظم فلفل قرمز با [خطر]کمتر مرگ و میر در کل و [بیماریهای قلبی عروقی]همراه است.
منبع : شفقنا
انتهای پیام/