سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شب یلدا با طعم چای زعفران و دارچین

رئیس انجمن تغذیه البرز گفت: با تغذیه مناسب می توانید بلندترین شب سال را به شبی پرخاطره ساز تبدیل کنید.

فرزانه باقر زاده، رئیس انجمن تغذیه استان البرز درگفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،گفت:با توجه به نزدیکی شب یلدا تمامی خانواده‌ها دورهم جمع می‌شوندو می توان با تغذیه مناسب این شب را به شبی خاطره انگیز تبدیل کرد.

او افزود: استفاده از غذای سبک، کم چرب و همراه با دسر توصیه ما به شهروندان  البرزی است.

رئیس انجمن تغذیه استان گفت:عرق بیدمشک، تخم شربتی، عرق نعنا نیز از نوشیدنی های مناسب در این شب طولانی است .

او در خصوص این که چه نخوریم گفت: استفاده از آجیل های پر نمک  و خوردن غذاهای پرچرب و نوشیدن نوشابه  توصیه نمی شود .

باقرزاده گفت: میوه ها از جمله انار ،خیار ،هندوانه و سبزیجاتی مثل کرفس به دلیل ویتامین  وخواص‌ مفیدی که داردمی تواند جایگزین مناسبی  به جای تنقلات مضر باشد.

باقرزاده با اشاره  به اینکه مردم دراین شب شیرینی زیادی مصرف می‌کنند افزود:با خوردن چای دارچین، چای زعفران شب ارامش بخشی را برای خود رقم بزنید .

او گفت:از خوردن پفک وچیپس  خودداری کنید.

انتهای پیام / ر.ش

برچسب ها: تغذیه سالم ، شب یلدا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.