وی افزود: سریال حکایتهای کمال، یک اقتباس ادبی است که براساس صد و پنجاه داستان از رمان حکایتهای کمال اثر میرکیانی ساخته شده است و آنچه درحال پخش است، فصل نخست آن درسی و یک قسمت است.
این منتقد تلویزیون اظهار داشت: فیلمنامه نویسان و کارگردان این سریال کوشیده اند، با وفاداری به اصل و مضامین رمان، سریال خود را تولید کنند. سریالی که قسمتهای آغازین آن، گرچه مخاطب را چندان جذب و با خود همراه و همدل نمیکرد، ولی در ادامه و باور پذیرشدن شخصیتها و جا افتادن بازی ها، اکنون از معدود سریالهای پربیننده تلویزیون است. سریال حکایتهای کمال با محوریت سرگذشت "کمال" راوی ماجراهای نوجوانی به نام کمال و زندگی او در میان یک خانواده زحمتکش کوچ داده شده روستایی به شهر و خاطرات مدرسه و کوچه و بازار او است.
وی عنوان کرد: پردازش واقع نمای ماجراها و کاراکترها و توصیف تصویری فضاها و مکان ها، روایت در کل پذیرفتنی مناسبات اجتماعی و خانوادگی و تحصیلی برههای از دوران رژیم پهلوی در داستان و همچنین ایجاد بسترهای مناسب تصویری منطبق با روایتهای مختلف حکایتهای کمال و همکاری گروهی از بازیگران کار بلد و بازیهای خوب آنها و هدایت و کارگردانی صلح میرزایی، ازاین سریال، اثری شیرین و دلنشین ساخته است.
جبار آذین در پایان گفت: بازی دیدنی محمدرضا شیرخانلو در این سریال که استعداد او را به عنوان یک بازیگر نوجوان نو رسیده، عیان میکند، همچنین بازیهای شهره لرستانی، محمود پاک نیت، حمیدابراهیمی، گیلا شعبانپور و.. در کنار فیلمنامه پرداخت شده و کارگردانی رو به تکامل صلح میرزایی؛ موسیقی و آوای مناسب و تصویرسازیهای تلویزیونی متناسب با مضامین و رخدادهای سریال و واقعیتهای اجتماعی مقطع تاریخی روایت حکایتهای کمال، از جمله امتیازهای این سریال اجتماعی و خانوادگی و تاریخی است. حکایتهای کمال، گرچه در نوشتار و ساختار هنری، به قوت و پختگی قصههای مجید نیست، ولی نشانگر تواناییها و قابلیتهای قابل توجه نویسنده و کارگردان و بازیگران و عوامل آن است.
منبع:راه دانا
انتهای پیام/