این کارگاه آموزشی با سخنان جهانپور، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، از طریق ارتباط تلفنی، آغاز شد.
جهانپور در این گفتوگو تلفنی با تشکر و قدردانی از برگزارکنندگان چهارمین دوره آموزشی برنامهریزی و اجرای کمپین اطلاعرسانی و رسانهای برای مدیران و کارشناسان روابط عمومی دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی مناطق سه، هشت و 9 کشور، اظهار داشت: امیدوارم ایجاد کمپینهای اطلاعرسانی و رسانهای به عنوان زیرساخت و زیربنای آموزشی برای روابط عمومیهای دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور عمومیت پیدا کند و این دوره های آموزشی عملیاتی شود.
او ادامه داد: کمپینها و پویشهای اطلاعرسانی یکی از بسترهای موثر در اجتماعی شدن حوزه سلامت است و می توان گفت از محوریترین برنامههای نظام سلامت و وزارت بهداشت در راستای فرایند اجتماعی شدن سلامت و توسعه ارتباطات اجتماعی در حوزه سلامت و ارتقای آموزش پزشکی است و کار اصلی و محبوبیت روابط عمومیها متوجه این حوزه است.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت بیان کرد: باید با بازنگری در نحوه ارائه آموزشهای به روز و حرفهای، بتوانیم در روند حرفهایتر شدن کارکرد روابط عمومیهای دانشگاه های علوم پزشکی کشور گام برداریم.
اوگفت: امیدواریم با بهرهگیری از نظرات و پیشنهادات گروههای شرکت کننده در این کارگاهها، زمینه ارتقای دورههای آموزشی زیرساختی، راهبردی و عملیاتی برای دورههای آینده فراهم شود.
گفتنی است، مدرس این کارگاه آموزشی، علیرضا کتابدار از اساتید علوم ارتباطات و روزنامهنگاری است.
مسئله شناسی ارتباطی، اصول و فنون تدوین برنامه، ارتباطات و مهارتهای ارتباطی، ارزیابی اثربخشی برنامه کمپین در روز اول و ویژگیهای نوشتن در محیط دیجیتال، راههای ارتقای سایتهای سازمانی، انتخاب ساختار و فرمت مناسب برای محتوا، پروموت و انتشار محتوا، افزایش بازاریابی محتوا و انواع شبکههای اجتماعی از جمله سرفصلهایی است که در این کارگاه دو روزه آموزش داده میشود.
انتهای پیام/ز