او گفت: بر اساس نیازهای تحقیقاتی ادارهکل، عناوین موضوعات مهم برای پژوهش مشخص شده که بر این اساس ۱۰۰ موضوع مهم برای استان کرمانشاه را جهت مصاحبه و تدوین تاریخ شفاهی در اولویت قرار گرفته و بر اساس آن فعالیت پژوهشی اداره کل را برنامه ریزی کردیم.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کرمانشاه افزود: ما باید بر ضبط و ثبت وقایع دفاع مقدس اهتمام داشته باشیم و برای این کار تا کنون بیش از ۱۰۰ هزار سند را از مبادی ذیربط جمعآوری کردهایم که هر سند حاوی اطلاعات ارزشمندی است.
سرتیپ دوم پاسدار محمدی بیان داشت: در این راستا بهره برداری خوبی برای تولید کتاب از این اسناد انجام، بانک اطلاعاتی شهدا و رزمندگان نیز در این اداره کل راهاندازی و مرکز اسناد استان کرمانشاه محلی غنی برای تحقیق و پژوهش در زمینه وقایع جنگ تبدیل شده است.
در پایان مراسم از ۱۸ عنوان کتاب تاریخ شفاهی و دو عنوان کتاب جامع اسنادی رونمایی شد از این ۱۸ عنوان ۲ مورد شامل «پسران حاج ذبیح الله» و «بر محور سومار» از کتب تاریخ شفاهی مربوط به اداره کل استان کرمانشاه بود که کتاب «پسران حاج ذبیح الله» به عنوان کتاب برتر تاریخ شفاهی سال در سطح کشور توسط هیئت داوران انتخاب و از راوی و نویسنده آن حسین رضوان مدنی و آذر آزادی تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/ز