وی افزود: امروز شاهد این بودیم که قصهگوها ضمن اینکه به قصهگویی سنتی وفادار بودند، اجراهای مدرن، خلاقانه و جذاب را روایت کردند. تنها نکتهای که در روز نخست جشنواره رخ داد این بود که تعطیلی مدارس و آلودگی هوا انتظارات ما را برآورده نکرد.
زمردیان با اشاره به اینکه نزدیک به ۱۲۰۰ دانش آموز برای شرکت در جشنواره ثبت نام کرده بودند، گفت: متاسفانه دانش آموزان نتوانستند امروز در این جشنواره شرکت کنند؛ ولی با این حال استقبال خوب بود و نزدیک به ۷۰ الی ۸۰ درصد سالن اصلی پر بود. کارناوال طراحی شده با موضوع «قصه پدربزرگ و ترب» برای نخستین بار با عروسکهای غول پیکر اجرا و با استقبال خوب مردم مواجه شد. از طریق شهرداری، قصهگوها به مناطق مختلف شهر اعزام می شوند و در فرهنگسراها و خانه محلهها اجرای قصه میکنند.
دبیر جشنواره قصهگویی در خصوص تمدید جشنواره به دلیل تعطیلی مدارس و آلودگی هوا بیان کرد: قصهها زنده اجرا می شوند؛ برای همین اجرای دوباره امکان پذیر نیست. از طرفی قصه گوها در یک فرایند طولانی مدت انتخاب شدند؛ یعنی از ۱۱۰۰ جشن قصهگویی سراسر کشور و جشنوارههای استانی و منطقهای و جشنوارههای بین المللی برای اجرا به این جشنواره آمده اند. طبیعتاً امکان اینکه بخواهیم قصهگوها را بیش از این مدت در تهران پذیرا باشیم، وجود ندارد و برنامهها باید طبق کنداکتور جشنواره پیش برود.
انتهای پیام/