وی در خصوص سریال «جشن سربرون» اظهار کرد: سریال «جشن سربرون» درباره زندگی عشایر قبل از انقلاب اسلامی است که ماجرای چند خان و رعیت را به تصویر میکشد، این سریال به دوران مظفرالدین شاه و پیروزی مشروطهخواهان بر میگردد.
وی در همین راستا ادامه داد: «جشن سربرون» درباره جشنی است که پس از پایان بافت یک قالی برگزار میشود، به این صورت که وقتی بافت قالی تمام شد آن را از بالای دار میبرند و به اصطلاح میگویند سر قالی را میبریم، این رسم محور قصه سریال «جشن سربرون» است.
«حکایتهای کمال»، دوران کودکیام را برایم تداعی کرد/صمیمیت در پشت صحنه قطعا در خروجی آثار تاثیر دارد
بازیگر سریال «جشن سر برون» ابراز کرد: من در سریال «جشن سربرون» نقش یکی از خانهای فارس را بازی میکنم، این سریال توسط سیما فیلم و برای شبکه یک سیما آماده میشود و تقریبا سه ماه از شروع ضبط آن گذشته و تا یک سال دیگر فیلمبرداری این مجموعه به طول خواهد انجامید که البته من در تمام این یک سال درگیر این مجموعه تلویزیونی نخواهم بود.
وی پیرامون تجربه همکاری خود با مجتبی راعی کارگردان سریال «جشن سربرون» اظهار کرد: این هشتمین تجربه همکاری من با مجتبی راعی است و آشنایی ما با یکدیگر به سال ۱۳۷۲ باز میگردد و من همیشه از کار کردن با او لذت میبرم، چراکه نویسنده بسیار خوب و فکوری است و از نظر اخلاقی نیز بسیار دوست داشتنی و به معنای واقعی کلمه کار خودش را بلد است.
وی در خصوص سریال «حکایتهای کمال» و نقش خود در این سریال اظهار کرد: سریال «حکایتهای کمال» روایتی از دهه چهل است که در ۱۵۰ قسمت بر اساس ۱۵۰ داستان از کتاب «حکایتهای کمال» نوشته شده، شخصیت اصلی سریال «حکایتهای کمال» یک پسربچه محصل به نام کمال است و فضای فیلم حول کمال و اهالی محل زندگی او میچرخد و من در این سریال نقش پدر کمال را بازی میکنم که بیشتر اتفاقات در خانه پدری کمال رخ میدهد.
پاک نیت درباره تجربه همکاری خود با قدرت الله صلح میرزایی کارگردان سریال «حکایتهای کمال» اظهار کرد: ۱۸ سال پیش در فیلم سینمایی «بی تو تنهایم» افتخار همکاری با وی را داشتم و این کار دومین همکاری ما محسوب میشود، صلح میرزایی از جمله کارگردانهای توانمندی است که فیلمهای سینمایی زیادی ساخته است.
این بازیگر تلویزیون پیرامون پشت صحنه سریال «حکایتهای کمال» اظهار کرد: صمیمیت بسیار خوبی در پشت صحنه سریال «حکایتهای کمال» وجود داشت و همه عوامل مانند یک خانواده بودیم و آنقدر صداقت، صمیمیت، دوستی و حسن نیت در اینکار بود که اکنون من وقتی بازدهی و موفقیت کار را که میبینم معتقدم نتیجه همین صمیمیت و دوستی در پشت صحنه است.
بازیگر سریال «حکایتهای کمال» در ادامه پیرامون بازخوردهای مردم به این سریال افزود: بازخوردهای بسیار خوبی از این سریال دریافت کردم چه افراد پا به سن گذاشته که این دوران را دیده بودند و چه جوانها و نوجوانهایی که دهه چهل را ندیده بودند اظهار رضایت میکردند و کار را دوست داشتند.
وی در خصوص علت پذیرش نقش پدر کمال در سریال «حکایتهای کمال» ابراز کرد: تا به حال مجموعهای به این سبک که دهه چهل را با طنزی جذاب و زیبا روایت کند را کار نکرده بودم به همین خاطر تک تک سکانسها برایم جذابیت داشت، چراکه خودم نیز در دهه چهل مانند کمال کودکی ۸ یا ۹ ساله بودم و، چون خودم این دوران را پشت سر گذاشتم به نوعی برایم یادآور کودکی خودم بود و همچنین قصه سریال نیز برایم بسیار دل نشین بود که آن را پذیرفتم.
منبع: میزان
انتهای پیام/