سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ساتای مرغ

ساتا به زبان اندونزی به غذایی گفته می‌شود که شامل گوشت و ادویه‌جات باشد و سپس کباب شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مطلب می خواهیم طرز تهیه ساتای مرغ را به شما آموزش بدهیم، با ما همراه باشید:  سس سویا، کره بادام زمینی، آب لیمو، شکر قهوه‌ای، پودر‌کاری، سیر، پودر تخم گشنیز، پودر زیره و سس تند را با هم مخلوط کنید. آن‌گاه سینه‌های مرغ را خرد کنید و به مواد فراهم کرده بیفزائید.

مواد لازم:

برای ۴ نفر
سس سویا یک‌چهارم پیمانه (۶۰ میلی‌لیتر)

کره بادام زمینی ۲ قاشق سوپخوری

آب لیمو یک‌چهارم پیمانه (۶۰ میلی‌لیتر)

شکر قهوه‌ای ۱ قاشق سوپخوری

پودر کاری ۱ قاشق سوپخوری

سیر له کرده ۲ حبه

پودر تخم گشنیز یک دوم قاشق چایخوری

پودر زیره یک‌چهارم قاشق چایخوری

سس تند ۱ قاشق چایخوری

سینه فیله کرده ۳۰۰ گرم

روش تهیه:
سس سویا، کره بادام زمینی، آب لیمو، شکر قهوه‌ای، پودر‌کاری، سیر، پودر تخم گشنیز، پودر زیره و سس تند را با هم مخلوط کنید.

آن‌گاه سینه‌های مرغ را خرد کنید و به مواد فراهم کرده بیفزائید.

حالا به مدت دوساعت در یخچال بگذارید.

سپس تکه‌های مرغ را به سیخ کشیده وکباب کنید.

منبع :بیتوته

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.