او گفت: طبق اعلام سازمان حمل و نقل بار و مسافر ۲ هزار و ۷۴۲ خودروی تاکسی در زاهدان وجود دارد که همه میدانیم این تعداد ناوگان فعال نبوده و بر فرض اینکه هزار و ۷۰۰ دستگاه تاکسی غیرفعال در این شهر باشد، سهمیه ۴۰۰ لیتری با مقدار ۶۸۰ هزار لیتر سوخت در ماه کجا مصرف میشود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان گفت: آمادگی هرگونه برخورد در حوزه صلاحیتی با متخلفان را داریم و این وظیفه سازمان حمل و نقل بار و مسافر و سایر دستگاههای متولی است که نسبت به شناسایی متخلفان اقدام کنند و شک نکنید که اگر همه مسوولان در این حوزه وظایف خود را به درستی انجام دهند تمامی مشکلات مرتفع خواهد شد.
او تصریح کرد: این اخطار را به تاکسیهای متخلف میدهیم که اشد مجازات را با قطع سهمیه، انسداد کارت سوخت و جریمه نقدی برای آنان پیشبینی کردهایم.
میرزایی افزود: وقتی خودروی تاکسی در دسترس نباشد مردم از خودروهای شخصی استفاده خواهند کرد که وجود این خودروها علاوه بر مشکلات نظارتی خطرات و آسیبهای دیگری را بدنبال خواهد داشت.
او اظهار داشت: وقتی تاکسی فرودگاه در زاهدان درحالیکه باید ۸ تا ۱۲ هزار تومان از مسافر بگیرد، اما برخی از این افراد بیشاز ۱۵هزار و گاها ۵۰ هزار تومان دریافت میکنند این یعنی دستگاههای ناظر بصورت صحیح و مستمر عملکرد خود را به خوبی انجام ندادهاند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان گفت: البته جدیدا در حوزه تاکسی فرودگاه ورود کردهایم و پروندههای متعددی نیز تشکیل شده که در صورت ارسال پرونده از سوی دستگاههای متولی در تعزیرات حکومتی با قاطعیت رأی صادر خواهد شد.
دبیر شورای هماهنگی ترافیک سیستان و بلوچستان نیز اظهار داشت: عمر مفید برای تاکسی بین ۱۰ تا ۱۲ سال است و در زاهدان بسیاری از تاکسیها حدود ۶۰ درصد عمر مفید خود را از دست دادهاند، اما کارت سوخت فعال دارند.
حبیب راشدی افزود: تاکسیها در زاهدان همچنان به شیوه سنتی فعالیت دارند و هیچ اقدام جدیدی مبنی بر الکترونیکی شدن و یا پیمایش و نوسازی آنها انجام نشده.
نماینده پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان نیز کرد: ضعیفترین ارائه خدمات حمل و نقل در کشور را در زاهدان مشاهده میکنیم و هنگامی که بیش از ۲۷۰۰ خودرو تاکسی را میشنویم این از لحاظ اسمی خیلی فوق العاده است، ولی در ظاهر چیزی دستگیر مردم نمیشود.
غلامرضا باغ شیرین افزود: تشدید نظارتها زمانی خوب است که خودرویی در کار باشد و هنگامی که تاکسی فعالیت ندارد رصد تخلفات نیز مشکل میشود و به نظر میرسد ابتداییترین کار پایش و حذف تاکسیهای غیرفعال است.
معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: قبل از برخورد اقدامات پیشگیرانه باید انجام داد و اگر افرادی به تخلفات خود ادامه دهند مطابق قانون پرونده تشکیل شود.
محمد قاسمی افزود: باید قبول کنیم که در حوزه حمل و نقل به شهروندان خدمات درستی ندادهایم و به هر طریقی باید مشکلات موجود مرتفع شود.
او تصریح کرد: خودروهای فاقد کارکرد باید شناسایی و از سازمان مربوطه حذف شوند تا به افراد قانونمند نیز آسیب نرسانند.
رییس راهور زاهدان نیز با بیان اینکه کمتر از ۲۰ درصد تاکسیها در سطح شهر تردد دارند گفت: در کلان شهری مانند زاهدان وجود فقط یک ایستگاه خطی جای تاسف است و این باید تقویت شود.
سرهنگ علی اکبر معتمدی افزود: وقتی نظارتها نباشد مردم از ناوگان عمومی استقبال نمیکنند و باید برای تاکسیها شناسنامه ایجاد شود.
او تصریح کرد: ما آماده هرگونه همکاری جهت شناسایی متخلفان هستیم و با جدیت حضور خواهیم یافت.
انتهای پیام/ع