او بیان کرد: امروزه بررسیها نشان میدهند که سرطانهایی که در نیمه راست روده بزرگ وجود دارند، از نظر ژنتیک و پاسخ به درمان با سرطانهایی که در نیمه چپ روده بزرگ وجود دارند، متفاوت هستند. همچنین از آنجایی که داروهای ضدسرطان بر روی کل سیستم بدن اثر میگذارند امروزه داروهایی تولید شدهاند که هدفمند هستند؛ یعنی این داروها بیشتر روی سلولهای سرطانی اثر میگذارند.
رئیس انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران بیان کرد: آزمایشهای گران قیمت سرطان و تستهای تشخیصی در تمام کشور قابل انجام نیستند. ما امروزه میتوانیم برخی تودههای بزرگ سرطانی را با روشهای نیمه تهاجمی و کم تهاجمی درمان کنیم.
بیشتر بخوانید: توزیع مراکز جامع درمانی سرطان در کشور عادلانه نیست
قوام نصیری یادآوری کرد: در درمان سرطان گروههای مختلف باید با هم مشارکت داشته باشند. امروزه بخش زیادی از کار درمان سرطان را مددکاران اجتماعی انجام میدهند؛ ما باید سرطانهای شایع منطقهای را در کشور به درستی شناسایی کنیم. ایران در منطقه در بحث سرطان از نظر تئوری و عملی پیشرفت خوبی داشته است. مراکز درمان سرطان به ۳ سطح (یک، دو و سه) تقسیمبندی میشوند و حدود ۵۰ درصد ساختمانهای مراکز درمان سرطان در سطوح یک و دو در استانهای کشور ساخته شده است و باید این ساختمانها تجهیز شوند.
انتهای پیام/