سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وقتی مشکلات قلبی هنگام بارداری سراغتان می‌آید

زنان باردار در برابر انواع بیماری‌هایی که می‌تواند جان آن‌ها و فرزندشان را تهدید کند، آسیب پذیر هستند. بارداری می‌تواند سیستم قلبی و گردش خون مادر را تحت تأثیر قرار دهد و ممکن است خطرات جدی برای زایمان و عوارض طولانی مدت و جدی برای مادر ایجاد کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  قلب یک زن باردار باید دو برابر تلاش کند تا خون را در بدن خود و همچنین جنین به گردش درآورد. حتی مادران سالم هم ممکن است در دوران بارداری مشکلات قلبی را تجربه کنند. زایمان نیز می‌تواند فشار جدی روی قلب ایجاد کند. برخی مشکلات قلبی شایع که زنان باردار تجربه می‌کنند:

ناهنجاری‌های ضربان قلب

این ناهنجاری بین زنان باردار بسیار متداول است. به دلیل بی نظمی در پمپاژ قلبی، این موضوع طبیعی است و معمولاً دلیلی برای نگرانی نیست.

تشدید نقایص مادرزادی قلبی

به دلیل افزایش فشار خون و جریان خون در بدن یک زن باردار، زنان متولد شده با مشکلات قلبی می‌توانند نوزادانی با نقص قلبی مشابه به دنیا بیاورند. تولد زودرس نیز یک خطر محسوب می‌شود.

نقص دریچه‌های قلب

نقص در دریچه‌های قلبی، خطر ابتلا به اندوکاردیت، عفونت دریچه‌های قلبی و اندوکارد را افزایش می‌دهد. بدن یک زن باردار برای اطمینان از ایمنی، راحتی و تغذیه جنین، دستخوش تغییراتی می‌شود. سیستم قلبی و عروقی یکی از سیستم‌هایی است که دچار تغییرات زیادی می‌شود. این موضوع به نوبه خود می‌تواند روی سلامت قلب و عروق و سلامت عمومی فرد تأثیر بگذارد. تغییر در سیستم گردش خون و قلب و عروق در سه ماه اول بارداری شروع می‌شود، به طور معمول درسه ماه دوم اوج می‌گیرد و در سه ماه سوم یا پس از زایمان برطرف می‌شود.

درمان بیماری قلبی در بارداری

تجویز دارو در دوران بارداری بسیار مهم و جدی است چرا که روی نوزاد هم تأثیر می‌گذارد. در مواردی که زن باردار در دوران بارداری دچار بیماری قلبی شود، برای تشخیص و درمان باید به یک پزشک متخصص قلب و عروق مراجعه کند.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.