سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امام جمعه همدان؛

مشکلات جاده غار علیصدر هر چه زودتر برطرف شود

امام جمعه همدان خواستار رفع مشکلات جاده غار علیصدر هر چه زودتر شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، حجت‌ الاسلام والمسلمین شعبانی‌موثقی در جمع کارکنان اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان به مناسبت هفته حمل و نقل، رانندگان و روز راهدار افزود: برخی از جاده‌های استان نقاط حادثه خیز دارند که باید با برنامه‌ریزی و نظر کارشناسان، این نقاط حادثه خیز اصلاح شوند.

او همچنین با اشاره به اصلاح بسیاری از نقاط حادثه خیز در جاده‌های استان گفت: رانندگان هم با رعایت نکات ایمنی از وقوع حوادث جاده‌ای جلوگیری کنند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان هم گفت: بیشتر تصادفاتی که در جاده‌های استان رخ می‌دهد به بی دقتی عامل انسانی مربوط می‌شود.

مصطفی پناهنده با اشاره به اینکه از فناوری‌های نوین برای مدیریت هوشمند حمل و نقل جاده‌ای استفاده می‌شود، افزود: مرکز مدیریت راه‌های استان با تجهیزات به‌روز کنترل جاه‌های استان را بر عهده دارد.

انتهای پیام/ا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.