وی با بیان اینکه در حوزه رعایت قانون برای کارآمدتر شدن اورژانس میتوان به ظرفیت خودرو برای حمل و نقل عمومی توجه کرد، افزود: به طور مثال بارها دیده شده که در یک خودروی سواری دچار سانحه شده بیش از ۵ نفر آسیب دیده اند در حالی که اگر طبق ظرفیت خودرو مسافر سوار شده بود رسیدگی اورژانس به علت عدم اطلاع از تعداد مجروحان با وقفه مواجه نمیشد.
خالدی با تاکید بر اینکه رعایت نکات مهندسی در ساخت و سازها مورد دیگری است که میتواند کارایی اورژانس را بهبود ببخشد، تصریح کرد: متاسفانه بارها دیده شده که ساختمانی با عمر بالا دچار سانحه شده که پس از آن مسئولیت رسیدگی به سانحه دیدگان با اورژانس است در حالی که اگر دستگاههای مسئول دیگر قبل از بروز حادثه هشدارهای لازم را در خصوص حوادث احتمالی سازه داده بودند چنین حادثهای رخ نمیداد.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور بر ضرورت ارایه آموزشهای لازم در حوزههای مختلف تاکید کرد و گفت: ارایه آموزشهای لازم به شهروندان میتواند ضمن کاهش حوادث احتمالی، میزان خسارتهای وارده و حتی جراحتها را در سوانح کاهش دهد.
وی ادامه داد: لازم است در منزل آموزشهای لازم به فرزندان نیز داده شود تا در حین بروز حوادث احتمالی آمادگی نسبی قبل از حضور اورژانس وجود داشته باشد.
منبع: میزان
انتهای پیام/