او افزود: پروژههای آبخیزداری و اثر بخشی بسیار زیاد در حفاظت خاک، کاهش خطرات سیلاب و همچنین تقویت منابع آبهای زیرزمینی و ایجاد امنیت برای ساکنان، اجرای عملیات، آنها را ضروری و توجه به مدیریت جامع حوزههای آبخیر را مهم برشمرد.
احمدی ضمن اشاره به اینکه با اجرای پروژههای آبخیزداری علاوه بر اینکه از وقوع بسیاری از خسارات در مواقع بحران پیشگیری میشود و هزینههای پس از وقوع بحران نیز به حداقل میرسد بیان داشت: در حوزه آبخیز سیل بند شرق رودبار در شهرستانهای عنبرآباد و رودبار جنوب پروژههای سنگیملاتی، جنگل کاری با نهال و مراقبت و آبیاری در حال انجام است.
او گفت: پروژه سنگیملاتی این حوزه با حجم ۴ هزار متر مکعب با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است.
احمدی میزان اعتبار مصوب پروژه آبخیزداری را ۲۲ میلیون ریال از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی سال ۱۳۹۸ اعلام کرد و افزود: اجرای عملیات آبخیزداری برای ساکنان روستا مهم و موثر است و این پروژهها در پایداری اشتغال در بخش کشاورزی و تولید تاثیر به سزایی دارد.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب کرمان اظهار داشت: پروژه جنگل کاری با نهال-آبیاری و مراقبت این حوزه آبخیز نیز با اعتبار مصوب ۲۶ هزار و ۴۸۰ میلیون ریال درحال انجام است.
او گفت: مساحت این پروژه ۵۸۸ هکتار و مربوط به پروژههای بخش جنگل است که با هدف توسعه سرانه فضای سبز از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی سال ۱۳۹۸ در حال اجرا است.
انتهای پیام/ح