به گفته او سواحل مکران با وجود ۲ بندر شهید بهشتی و شهید کلانتری امکان پهلوگیری، تخلیه و بارگیری کشتیهای اقیانوس پیما و همچنین رونق گردشگری را دارد، در حالی که وجود چنین جذابیتی در دنیا بی نظیر است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در صورتی که با یک برنامه هدفمند زیرساختهای دریایی، بندری، ریلی، جاده ای، گردشگری و مراکز تفریحی، به خصوص در زمینه حمل نقل دریایی و ترافیک بار و کالا در این منطقه فراهم شود سواحل مکران به یک قطب جهانی در حوزههای اقتصاد و گردشگری دریایی تبدیل خواهد شد.
آقایی با اشاره به اهمیت بندر چابهار برای استانهای شرقی کشور افزود: بزرگترین بندر اقیانوسی کشور میتواند در تامین بخشی از کالاهای اساسی مورد نیاز استانهای شرقی و کاهش هزینههای وارده بر این نوع کالاها نقش کلیدی ایفا کند.
او با بیان این که ورود کالاهای اساسی این استانها از طریق بندر چابهار از نظر زمان نیز به صرفهتر است اظهار کرد: با توجه به این مهم امسال دولت به ۲ شرکت بازرگانی دولتی و پشتیبانی امور دام ابلاغ کرد تا ۵۰ درصد کالاهای اساسی کشور را از طریق این بندر استراتژیک وارد کنند که این امر محقق شد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با اشاره به قابلتهای بندر چابهار در زمینه زیرساختها و تجهیزات مدرن تخلیه و بارگیری کالا خاطرنشان کرد: افزایش حجم مبادلات کالایی کشور، تسهیل فرآیند ترانزیت و ارائه بستههای تشویقی برای ناوگان حمل و نقل زمینی جهت تردد در مسیر چابهار به سایر نقاط کشور موجب تسریع در استفاده از این ظرفیتها میشود.
انتهای پیام/ع