سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

احیای کنسولگری‌ها در تبریز مبادلات تجارت را تسریع می‌کند

شهردار تبریز گفت: ایجاد و احیای کنسولگری برخی کشور‌ها که روابط تجاری و اقتصادی با این شهر دارند مبادلات تجاری و اقتصادی منطقه با این کشور‌ها را تسریع می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،شهین باهرشهردار تبریز، در دیدار سیدعباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، گفت: با توجه به پیشینه تجاری و اقتصادی تبریز و ارتباطلات این شهر با شهر‌های برخی کشور‌های منطقه به منظور سهولت این ارتباطات نیاز است تا کنسولگری کشور‌هایی که پیشتر در تبریز فعال بودند دوباره راه اندازی و احیا شود.

او گفت: برای توسعه تجارت و تبادلات اقتصادی با کشور‌های منطقه به ویژه در حوزه صادرات فرش، صنایع دستی و کفش وجود ارتباط راحت، آسان و موثر با این کشور‌ها ضروری است.

شهردار تبریز گفت: پیش از این در این شهر ۷ کنسولگری از کشور‌های مختلف فعال بود و ارتباطات خوبی با این کشور‌ها برقرار شده بود که اگر این کنسولگری‌ها دوباره احیا شود زمینه برقراری پرواز‌های مستقیم نیز به این کشور‌ها فراهم می‌شود و رونق اقتصادی منطقه را سرعت می‌بخشد.

شهین باهر، از سخنگوی وزارت امور خارجه خواست موضوع از طریق سفارتخانه‌های مربوط پیگیری و زمینه تحقق آن را فراهم کند.

او همچنین از سخنگوی وزارت امور خارجه خواست در راستای سهولت در صدور روادید، رایزنی‌های لازم برای اعطای نمایندگی شرکت‌های مجاز صادرکننده ویزا در تبریز انجام شود.

تبریز تا کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹ شمسی میزبان کنسولگری کشور‌های روسیه، انگلیس، آمریکا، عثمانی، اتریش، آلمان، فرانسه و بلژیک بود که بعد از روی کار آمدن رضاخان و تمرکزگرایی شدید او تعداد کنسولگری‌های تبریز به سه مورد کاهش یافت و پس از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ نیز تنها کنسولگری‌های آمریکا و انگلیس در این کلان شهر فعال بودند.

در زمان حاضر کنسولگری‌های ترکیه و جمهوری آذربایجان در تبریز فعال و کنسولگری روسیه نیز غیرفعال است.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.