چطور دمنوش به درست کنیم؟
۱. در ابتدا باید به را خوب بشویید تا پرزهای روی آن برود. اگر پوست به کاملا زرد باشد نیازی به گرفتن آن نیست.
۲. پس از شستن به باید آن را با رنده فلزی خلال کنید تا قطعاتی به طول حدوداً ۳ سانتی متر و قطر حدود ۲ میلی متر به دست آورید.
۳. سپس بههای رنده شده را در سینی پهن کنید و روی وسیله گرمازایی با گرمای ملایم و پیوسته، مانند شوفاژ، قرار دهید.
۴. بسته به رطوبت هوا و دمای گرم کننده بین ۱ تا ۲ روز طول میکشد تا قطعات به خشک شوند.
۵. مرحله پایانی در تهیه دمنوش به، بو دادن آنهاست که نیاز به کمی مهارت دارد وگرنه ممکن است دمنوش به خوب از کار درنیاید.
۶. برای این کار باید یک ماهیتابه فلزی را روی شعله گاز بگذارید تا ظرف خوبِ خوب داغ شود، به قدری که اگر قطرهای آب در آن ریختید به پرش درآید و زود بخار شود.
۷. سپس خلالهای به خشک شده را یکباره در ماهیتابه ریخته و به سرعت با قاشق چوبی زیر و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه خلالها برسد.
۸. این کار را تا وقتی که رنگ خلالها به قهوهای پررنگ برسد ادامه بدهید. مراقب باشید بههایی که خردتر هستند زود میسوزند و باید مدام هم بزنید.
۹. پس از تغییر رنگ و بوداده شدن بهها، ماهیتابه را از حرارت دور کنید و بگذارید خنک شود. سپس آن را در ظرف دربسته شیشهای نگهداری کنید و از رطوبت هم دور نگهدارید.
۱۰. برای تهیه دمنوش به برای هر نفر حدود یک قاشق غذاخوری معمولی از آن را در یک قوری با یک لیوان آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار، خوب دم کنید و سپس نوش جان کنید.
۱۱. علاوه بر این میتوانید موقع دمکردن دمنوش به، یک قاشق غذاخوری از به خشکشده را به همراه هل و دارچین در یک لیوان آب جوش داخل یک قوری چینی بریزید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار آب دم بکشد.
منبع:ایرنا
انتهای پیام/