قادری تاکید کرد: مردم در صورت مشاهده علائم فوق الذکر از مصرف خودسرانه دارو پرهیز کرده و به پزشک مراجعه کنند و تا بهبودی کامل از حضور در اماکن عمومی خودداری نمایند ضمن اینکه بیماران قلبی عروقی، بیماران دارای نقص سیستم ایمنی، کودکان، ماداران باردار و بیماران مزمن کلیوی و ریوی بیشتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند.
وی با اشاره به علایم اولیه ابتلا به این بیماری افزود: ضعف وخستگی، دردشدید عضلانی، تب مداوم، سرفه و لرزش شدید از علائم ابتلا به آنفلوانزاست و راههای پیشگیری از آن بسیار ساده است که با رعایت چند نکته ساده مانند نوشیدن مداوم مایعات، مصرف میوه و سبزی تازه، شستن مرتب دست با آب و صابون و استفاده از ماسک در اماکن عمومی میتوان از ابتلا به این بیماری پیشگیری کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه رعایت نکردن نکات بهداشتی میتواند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش دهد گفت: ویروس آنفولانزا انواع مختلفی داردو برخی از انواع آن بیماری خطرناکتری را ایجاد میکنند.
تمامی افراد به ویژه افراد سالمند و بیماران مبتلا به بیماریهای مزمن قلبی، تنفسی و کسانی که ایمنی ضعیفی دارند در شرایط شیوع بیماری در فصل سرد، با شروع علائم و جهت تشخیص به موقع به پزشک مراجعه کنند.
انتهای پیام /ف