سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نواخته شدن زنگ پژوهش در مدارس

هم زمان با آغاز هفته پژوهش در آیینی به صورت نمادین زنگ پژوهش با حضور مسولین در دبیرستان نرجسیه بیرجند نواخته شد.

  واقعی مدیر کل آموزش و پرورش استان  در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، گفت: در هفته پژوهش ۵۰ برنامه  با شعار " پژوهش خلاقیت و زندگی" در سطح استان پیش بینی شده است .

او با اشاره به اینکه هفته پژوهش به عنوان پژوهش فناوری خانه و مدرسه و دانشگاه از ۲۳  آذرماه اغاز می شود و تا 28 ادامه داد افزود: بازدید از مراکز علمی پژوهشی، بازدید دانش آموزان عزیز و تجلیل از پژوهشگران برتر دانش آموزی لزجمله برنامه های این هفته است.

واقعی اظهار کرد:  ۱۹ نفر از دانش اموزان در سطح استان رتبه‌هایی کسب کردند که در طول این هفته در شهرستان از این عزیزان تقدیر خواهیم کرد.

 مدیر کل آموزش و پرورش استان  همچنین ادامه داد: یک برتر کشوری داشتیم که این دانش آموز برای دریافت جایزه به استان تهران رفته است.

او  با اشاره به اینکه  استاندار و معاون استاندار و رئیس برنامه و بودجه استان بر امر پژوهش  تأکید زیادی داشتند گفت: امیدواریم بتوانیم با افزایش بودجه پژوهش گام مؤثری در حوزه پژوهشی آموزش و پرورش برداریم.

انتهای پیام / ط ا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.