عظیمی افزود: در این زمینه، مجری طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس نیز جهت ایجاد چارچوبهای حمایتی از کسب و کارهای نوپا و زیست بوم کارآفرینی بخش معدن، در تلاش است تا با حمایت از این دسته کسب و کارها در راستای احیا معادن کوچک گام بردارد.
او بیان کرد: هم اکنون ساختار تشکیلاتی و سازمانی این طرح در کشور و سازمان صنعت، معدن و تجارت استانها و نیز با حضور پر رنگ تشکلها شکل گرفته و مهمترین دستاورد این طرح ایجاد نگاه نو در سرمایه گذاری و مشارکت بخش خصوصی است. پایشهای استانی تقریباً نهایی شده و از حدود ۱۰۸۷ معدن پایش شده برای ۲۳۷ مورد بررسی کلینیکی صورت پذیرفته و ۵۸ مورد اقدام نهایی شده است.
بیشتر بخوانید: توانایی درآمد معدن برای بستن چاههای نفت/ بیمهها هنوز معادن را جدی نمیگیرند
مدیر اجرایی و دبیر شورای هماهنگی طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس گفت: حمایت و هدایت این طرح از طریق اتاق فکر وزارت صمت نیز انجام میشود و امید داریم با ایجاد یک استاندارد ساختاری و الگوی مناسب بتوانیم ادامه فرآیند را در آینده تسهیل و توسعه دهیم.
عظیمی تشریح کرد: استقبال کارآفرینان و معدنیها از ایجاد و توسعه استارت آپهای معدنی موجب ایجاد بازارهای جدید در صنایع مرتبط با معدن و ایجاد فضای رقابت سالم و شفاف سازی در اطلاع رسانی خواهد شد. روشهای جدید در سرمایه گذاری و تامین مالی نیز هدایت نقدینگی در بخشهای غیر معدنی را به سمت معدن ایجاد خواهد کرد.
او بیان کرد: امروزه در رسانههای تخصصی تیتر استارت آپ با طعم معدن را درج کرده اند که خود نشان از آغاز حرکتی نو در توسعه افکار عمومی و قرهنگ سازی در بخش معدن است.
انتهای پیام/