سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

داخل کیک‌های خوراکی چه قرص‌هایی جاساز شده بود؟

مدیر کل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو درباره نتایج آزمایش اولیه بر روی قرص‌های موجود در کیک‌های خوراکی توضیح داد.

محمد حسین عزیزی مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وجود قرص در کیک‌های خوراکی اظهار کرد: باید توجه داشت که این کیک‌های آلوده به قرص در سه استان هرمزگان، سیستان و بلوچستان و کرمان دیده شده است و امکان قراردادن قرص در فرایند تولید وجود ندارد.

قرص ها عمدی در داخل کیک‌ها جاساز شده است

او ادامه داد: قرص ها به صورت عمدی و دستی در داخل کیک‌ها پس از فرایند تولید گذاشته شده‌اند چرا که اگر قرص‌ها در فرایند تولید در داخل کیک‌ها قرار داده می‌شد حل می‌شدند. اما در کیک‌های کشف شده همه قرص‌ها به صورت سالم و کامل دیده شده‌اند.

مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو  اظهار کرد: قرار دادن قرص در داخل کیک به صورت عمدی یک اقدام به منظور تشویش اذهان عمومی است و مقامات انتظامی موضوع را پیگیری می‌کنند.


بیشتر بخوانید: وقوع یک اقدام خرابکارانه سازمان یافته علیه صنایع غذایی کشور


نتایج آزمایش قرص‌های موجود در کیک‌های خوراکی

عزیزی درباره نتایج آزمایش قرص‌های موجود در کیک‌های خوراکی اظهار کرد: پس از نمونه‌برداری و آزمایش‌های اولیه در آزمایشگاه‌های غذا و دارو مشخص شد که قرص‌های موجود در کیک‌های خوراکی قرص‌های معمولی مانند: استامینوفن، ایبوپروفن و سرماخوردگی بودند و قرص‌های مخدر و کشنده در داخل کیک‌های خوراکی جاساز نشده‌ بود.

مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو  تصریح کرد: موضوع در استان‌های مختلف از طرف پلیس و معاونت‌های غذا و دارو در حال پیگیری است اما تاکنون منشأ و عوامل این پرونده شناسایی نشده‌اند.

تکذیب مسمومیت ۷ کودک در کرمان بر اثر مصرف کیک‌های آلوده به قرص

عزیزی درباره مسمومیت هفت کودک در کرمان بر اثر مصرف کیک‌های آلوده به قرص اظهار کرد: خبر مسمومیت کودکان در اثر مصرف  قرص در کرمان کذب بوده است و موضوع تکذیب شد.

مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو  یادآوری کرد: همچنان نمونه‌ کیک‌های آلوده به قرص به آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو کشور و آزمایشگاه‌های غذا و دارو مستقر در استان‌ها ارسال می‌شود اما تاکنون موردی از وجود قرص‌های مخدر و کشنده در کیک‌های خوراکی اعلام نشده است.

فروشندگان خوراکی‌ها مواد غذایی را از پخش‌های رسمی و مجاز خریداری کنند

او اظهار کرد: فروشندگان خوراکی‌ها و بوفه مدارس باید مواد غذایی را از پخش‌های رسمی و مجاز خریداری کنند تا شاهد موارد این چنین نباشیم.

انتهای پیام /

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
سرو
۰۹:۵۲ ۱۳ آذر ۱۴۰۱
ای کاش تیم حقیقت یاب مستقل یه بررسی کنه که ایا این قرص ها که جالبه اثرشون برای سرما خوردگیه و درست چندوقت قبل کرونا بوده، ارتباطی با کرونا که اونم نوعی سرما خوردگیه داره یانه؟ و به جامعه توضیح بدن
ناشناس
۰۶:۲۸ ۲۳ آذر ۱۳۹۸
از دستفروشها به هيچ عنوان نبايد چيزي خريد
ناشناس
۱۴:۲۲ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
چقد خوب بریم کیک بخریم بخوریم واسه فصل سرما قرص سرماخوردگی هم داره !
ناشناس
۱۴:۱۲ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
كيك رو هم فقط بايد بسته بندي هاشو خريد