سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر عامل سازمان زیبای سازی شهرداری تهران مطرح کرد؛

برپایی مراسم شب یلدا در خانه اتحادیه

ضرغامی درباره برنامه مدیریت شهری برای برپایی مراسم شب یلدا در خانه اتحادیه و زمان افتتاح این خانه توضیحاتی داد.

برزین ضرغامی مدیر عامل سازمان زیبای سازی شهرداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در تشریح آخرین وضعیت خانه اتحادیه و برنامه مدیریت شهری برای برگزاری مراسم شب یلدا در این مکان، گفت: ما در مدیریت شهری در باب خانه اتحادیه جلسه های متعددی را برگزار کردیم و تصمیم بر آن شد تا برای شب یلدا مراسم ویژه ای در این مکان (خانه اتحادیه) برای شهروندان داشته باشیم.

مدیر عامل سازمان زیبای سازی شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که آیا خانه اتحادیه در شب یلدا به صورت رسمی افتتاح و مورد بهره برداری قرار می گیرد تصریح کرد: در حال بررسی این موضوع در مدیریت شهری هستیم و نظرهایی نیز مبنی بر این‌که خانه اتحادیه همزمان با دهه فجر افتتاح شود مظرح است ولی باید گفت این امکان نیز وجود دارد که مراسم ها در خانه اتحادیه از شب یلدا تا دهه فجر به تناوب ادامه پیدا کند.


بیشتر بخوانید: گردشگران به دنبال سکونت در مکان‌های خاطره ساز / خانه اتحادیه نباید تک بعدی مدیریت شود 


ضرغامی ادامه داد: بررسی زمان دقیق افتتاح خانه اتحادیه درمدیریت شهری ادامه دارد و ما منتظر تصمیم‌گیری آقای حناچی شهردار تهران برای تعیین زمان افتتاحیه خانه اتحادیه هستیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.