سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گزارش/

پشت پرده‌هایی از کیک‌های آلوده به دارو/از ردپای نفوذ در کارخانه ها تا احتمال قاچاق مواد مخدر به خارج از کشور

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ماجرای وجود قرص در دلِ کیک‌ها و خوراکی‌ها  کم کم از حالت یک شایعه خارج شده و رنگ و بوی تهدید و اضطراب به خود گرفته است؛ چند روزی است که فیلم‌ها و عکس‌های مربوط به خوراکی‌های حاوی قرص‌های عجیب به سرعت در شبکه‌های اجتماعی بازنشر می‌شود و تایید و تکذیب‌های عجیب مسئولین مختلف بر بازار داغ گمانه زنی ها دامن می‌زند و هر روز شاهد انتشار تصاویر جدیدی به دست شهروندانی از استان‌هایی مثل سیستان و بلوچستان و هرمزگان هستیم.

تکذیبی که تایید شد

عکس‌های همگی با این مضمون منتشر می‌شد که این قرص‌ها از نوع خواب‌آور و قرص برنج هستند و حتی وزارت آموزش و پرورش بخشنامه‌اى درباره این موضوع به مدارس ابلاغ کرده است. در همان ساعات ابتدایی کیانوش جهانپور، رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت ضمن تکذیب ماجرای ابلاغ بخشنامه بیان کرد: احتمالاً اشخاصی در فضاى مجازى به دنبال ایجاد هرج‌ومرج و پیگیری اهداف خاص هستند. این موضوع ربطی به تولید کیک، وِیفر و کارخانجات و صنایع غذایی ندارد.

اگرچه خوشبختانه  تا به حال خبری مبنی بر ایجاد مسمومیت بر اثر مصرف این دارو‌ها به گوش نرسیده و در نمونه‌های یافت شده خبری از قرص‌های خواب آور، مخدر یا قرص برنج تایید نشده است، اما این موضوع چیزی از بزرگی ماجرا کم نمی‌کند؛ دلیل علت وجود قرص در خوراکی هر چه که باشد نباید سرسری از آن عبور کرد.

ابتدا خبر وجود قرص در کیک‌ها تکذیب می‌شد، اما کم کم تعداد عکس‌ها افزایش پیدا کرد، بر تعداد استان‌های درگیر با این ماجرا افزوده شد و کم کم ترامادول، سایر قرص‌های خطرناک به این قصه راه پیدا کردند و موضوع وجود دارو در دلِ کیک‌های موجود در مدارس غیر قابل انکار شد؛ اگر چه این ماجرا به چند استان خلاصه می‌شود، اما نگرانی سراسر کشور را در بر گرفته است. اگر علت جاساز شدن دارو‌ها در کیک یا ویفر قاچاق آن‌ها باشد احتمال گسترده بودن ماجرا بسیار زیاد است.

بعد از افزایش تعداد موارد و گسترش موضوع کیانوش جهانپور این بار در کسوت سخنگوی سازمان غذا و دارو بیان کرد: تمام فروشگاه‌های مواد غذایی موظف هستند محصولات و فرآورده‌های غذایی را از شرکت‌های پخش مجاز و رسمی تحویل گرفته و در صورت تحویل اقلام از پخش کننده‌های غیرمجاز، در مقابل پیامد‌های آن مسئول خواهند بود.

او بیان کرد:بررسی‌های همکاران ما نشان می‌دهد مشاهده جسم خارجی از جمله قرص و کپسول در تعدادی از بسته‌های فرآورده‌های غذایی از جمله ویفر، کیک و موارد از این قبیل در برخی مناطق جنوبی کشور، به هیچ‌وجه به سطح تولید و پخش کلان ارتباط ندارد. موارد مشکوکی در سطح عرضه مشاهده یا گزارش شده و به نظر می‌رسد موضوع فراتر از حوزه سلامت بوده و حتی ابعاد انتظامی، سیاسی و امنیتی داشته باشد.

جهانپور گفت: نحوه جا گذاری اجسام خارجی  در تعدادی از محصولات، منسوب به بیش از ۱۲ شرکت مختلف است که در نواحی خاصی از نوار ساحلی جنوب کشور مشاهده شده و ارتباطی به خطوط تولید و کارخانجات صنایع غذایی ندارد.

کیک ها بعد خروج از کارخانه دستکاری شده اند /امکان توزیع تعداد زیادی از کیک های  آلوده وجود دارد

محمد رضا مرتضوی رئیس هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران هم جاسازی قرص در کیک و بیسکوییت را از نظر فنی غیر ممکن دانست و گفت: ظاهرا یک یا دو انبار پلمب شده و اگر از آن انبار‌ها کیکی در بازار توزیع شده باشد، جمع‌آوری شده است.

او بیان کرد: اگر جاسازی قرص در کیک‌ها به قصد قاچاق بوده باشد امکان توزیع تعداد زیادی از آن‌ها وجود دارد. با توجه به آلوده شدن کیک‌ها در استان‌های مرزی، احتمالا انجام این کار به قصد قاچاق قرص‌های روانگردان هم وجود دارد.

جمشید مغازه‌ای رئیس انجمن بیسکوئیت، شیرینی و شکلات در گفت‌ وگو با صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  پیرامون عکس‌های منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر توزیع قرص در بیسکوئیت، تیتاپ و شکلات اظهار کرد: توزیع قرص در بین تیتاپ، پچ‌پچ، بیسکوئیت واقعت دارد و مربوط به یک تا ۲ شرکت نیست و ده‌ها شرکت دچار این مشکل شده‌اند.

وی افزود: باتوجه به آنکه تیتاپ، بیسکوئیت و کیک در درجه حرارت ۲۵۰ تا ۳۰۰ درجه سانتی گراد پخت می‌شود، بدیهی است که این قرص‌ها در چنین درجه حرارتی دوام نمی‌آورند و این مشکلات بعد از تولید در انبار‌های توزیع و ... اتفاق می‌افتد چرا که بر اساس بررسی‌های صورت گرفته حتی ترکیب و رنگ این قرص‌ها در لابه‌لای کیک‌ها، کلوچه‌ها، بیسکوئیت و ... بهم نخورده است.


رد پای "نفوذی ها" دیده می شود! / تهران آلوده نشده است 

مغازه‌ای ادامه داد: با وجود آنکه این قرص‌ها در میان انواع بیسکوئیت، تیتاپ، کیک و ... کاملا سالم هستند از این‌رو می‌توان گفت که این امر توسط افراد "نفوذی" در حال انجام است که هم‌اکنون از طریق سازمان امنیت و پلیس پیگیر این موضوع هستیم، چرا که علاوه بر ایجاد مشکلاتی برای کارخانه‌ها، سلامت مردم در معرض خطر است.
 

رئیس انجمن بیسکوئیت، شیرینی و شکلات با بیان اینکه وزارت بهداشت از خطوط تولید به کارخانه‌ها بازدید داشته است، هم‌اکنون خطوط تولید کارخانه‌ها از سوی وزارت بهداشت به طور مداوم در حال کنترل است، اما در برخی از این شرکت‌ها حتی افراد در تولید دخیل نیستند و به طور کاملاً مکانیزه امور بسته‌بندی، تولید و ... انجام می‌شود که این امر نشان می‌دهد بعد از خروج کارخانه‌ها این اتفاقات در حال انجام است.

وی در پایان درباره اینکه آیا گزارشی از این تخلفات در تهران هم اعلام شده است، تصریح کرد: اکثر گزارش‌ها مربوط به استان‌های سیستان و بلوچستان، خوزستان و کرمان است و تاکنون گزارشی از تهران نداشته‌ایم و باتوجه به اتفاقاتی که در روز‌های اخیر برای برخی کارخانه‌های تولیدی افتاده است موضوع را از طریق وزارت کشور، وزارت بهداشت و پلیس در حال پیگیری هستیم که امیدواریم هرچه سریعتر این معضل حل شود.

 بررسی وجود قرص در کیک و ویفر بر عهده وزارت بهداشت است / احتمال تخلف در سیستم توزیع

محسن صفدری معاون صنایع غیر فلزی وزارت صمت در گفت‌ وگو با صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: وظیفه نظارت بر تولید در حوزه مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی بر عهده وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو است. در بخش تولید، وزارت صمت تا زمانی که مورد خاصی در میان نباشد وارد عمل نخواهد شد.

او با تاکید بر فعالیت مسئولان فنی در واحد‌های تولیدی گفت: بدون شک نشان تجاری معتبری که سال‌ها برای کسب جایگاه مناسب در بازار تلاش کرده اجازه نخواهند داد تا چنین موضعی اعتبار آن‌ها را تحت تاثیر قرار دهد.

صفدری تصریح کرد: در برخی شایعه‌ها بدون توجه به تعداد بالای شرکت‌های درگیر با ماجرای وجود قرص در کیک و ویفر این موضوع را به کارگران فعال در کارنجات کیک و بیسکوئیت نسبت دادند در حالی که این کارخانجات از نظر جغرافیایی فاصله بسیاری با هم دارند و نمی‌توان آن را موجی در بین کارگران در نظر گرفت.

او درباره احتمال انجام تخلف در شبکه توزیع گفت: اغلب کارخانه‌های معروف در این حوزه از شبکه پخش شخصی و مویرگی در سراسر کشور استفاده می‌کنند. این شائبه وجود دارد که هدف از انجام این کار تخریب برند‌های معتبر و ایجاد آسیب برای تولید کنندگان داخلی باشد.


محمد قبله مدیر کل دفتر امور خدمات بازرگانی وزارت صمت در گفت‌ وگو با صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره احتمال بروز این اختلال در شبکه توزیع گفت: در شبکه توزیع کالا‌های خوراکی و بهداشتی وزارت صمت و وزارت بهداشت همکاری می‌کنند؛ ما وظیفه نظارت بر مسائل مالی و بازرگانی، جلوگیری از سو استفاده‌گری‌های دلال‌ها، کنترل حلقه‌های تجارت، نظارت بر کالا‌هایی که ارز دولتی بر آن‌ها تعلق گرفته و موارد مربوط به مدیریت توزیع را بر عهده داریم، اما نظارت بر سلامت محصولات بر عهده  سازمان غذا و دارو است.

او تصریح کرد: نظارت مناسبی از طرف سازمان غدا و دارو وجود دارد و حتی در شبکه‌های پخش سراسری هم ناظر‌های بهداشتی این سازمان حضور دارند. تمرکز وزارت صمت بر کالا‌های اساسی و اختصاص ارز است.

سکوت اصناف در قبال وجود قرص در کیک های توزیع شده در سراسر کشور!

یکی از بخش‌های مسئول در حوزه توزیع کالا اتاق اصناف کشور است که علی‌رغم پیگیری‌های خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، پاسخی درباره اقدامات و میزان مسئولیت این سازمان در ماجرای خوراکی‌های آلوده داده نشد!

 درگیری ۲ محصول معروف در ماجرای کیک های آلوده/نمونه ها به آزمایشگاه ارسال شده اند

مصباحی مدیر عامل یکی از کارخانجات درگیر با توزیع کیک‌های الوده به دارو در در گفت‌ وگو با صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: نظارت بهداشتی دقیقی بر پروسه تولید وجود دارد که امکان بروز اختلالات بهداشتی را به حداقل می‌رساند؛ فرایند تولید مواد خوراکی در کار‌خانه‌های این حوزه اغلب مکانیزه است و فرایند پخت ان در دمای بسیار بالا انجام می‌شود بنا بر وین امکان وجود دارو پیش از فرایند پخت در دل خوراکی وجود ندارد.

در دل شک و شبهه‌هایی که بر سر گستره وجود کیک‌های الوده در کشور وجود داشت اخبار جدیدی از کشف انبار کیک‌های آلوده در رسانه‌های کشور پیچید. محمود حسین‌بْر مدیر شبکه بهداشت و درمان چابهار در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به کیک‌های حاوی قرص و کپسول اظهار کرد: بر اساس گزارش‌های شهروندان چابهار در داخل کیک‌های ۲ محصول معروف دیده شده است. برای شناسایی نوع قرص و اینکه آیا آلودگی به داخل خود کیک منتقل شده یا نه، نمونه‌ها به آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و داروی تهران برای بررسی بیشتر ارسال شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان چابهار ادامه داد: در حال حاضر یک انبار شامل حدود ۳۰ هزار قطعه کیک آلوده به قرص و کپسول کشف و پلمپ شده است و بنابر دستور مقام قضایی انبار‌های توزیع انواع محصولات کیک فعلاً بسته شد و هیچ توزیعی انجام نمی‌گیرد.

او بیان کرد: هنوز به طور دقیق مشخص نشده استکه قرص و کپسول در زمان تولید یا توزیع در داخل کیک‌ها جاساز شده و قرار است نتیجه نوع قرص و آلودگی احتمالی کیک در هفته آینده مشخص شود.

حسین‌بر یادآوری کرد: بر اساس تماس حرارتی داروی موجود در کیک می‌تواند باعث ایجاد تغییراتی شود که نتایج آن به وسیله آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و داروی تهران مشخص می‌شود.

قصه کیک‌های الوده به دارو ماجرایی چند بُعدی بین شبکه تولید و توزیع در وزارت صمت، وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت است؛ منبع اصلی این دارو‌ها نمی‌تواند واحد‌های تولیدی باشد اما وقوع آن غیر قابل انکار است.

منشا تولید کیک‌های آلوده چه در دل واحد‌های تولیدی باشد و چه در انبار‌های متروکه گوشه کنار کشور نیاز به توجه دارد؛ تخلفی با گستره نسبتا زیاد در سطح کشور بدون انگیزه‌های سیاسی و اقتصادی نخواهد بود پس نیاز به توجه ویژه و همکاری هر ۳ وزارت‌خانه دارد اما سازمان غذا و دارو به عنوان مسئول اصلی در‌ حوزه بهداشت مواد غذایی تا به این لحظه به جای پاسخگویی در کنار بقیه ایستاده و ادامه فرآیند کشف قرص‌های خطر ناک در بازار کشور را تماشا می‌کند.

در این بین و در پس تمام واکنش ها، متاسفانه خطر عظیم از دست دادن سرمایه اجتماعی تمام نهادها را تهدید می کند؛ مسلما واکنش و رسیدگی  هرچه سریع تر نهاد های نظارتی، امنیتی و قضایی به این اتفاق می تواند تا حد زیادی از نگرانی ها بکاهد.


انتهای پیام/
 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷۸
در انتظار بررسی: ۰
خدیجه
۰۱:۱۸ ۲۵ آذر ۱۳۹۸
سلام.من هر روز دارم از اون بیسکوییته می خورم
ناشناس
۰۰:۲۴ ۲۴ آذر ۱۳۹۸
هر چه زودتر عاملینش رو پیدا کنید و آنها رو قطعه قطعه کنید قیر داغ بریزید روشون ناخن هاشونو بکنید و بندازیتشون جلو سگا و در آخر که یه زره جون داشتن اعدامشون کنید
ناشناس
۰۸:۱۹ ۲۳ آذر ۱۳۹۸
اینم روش علی برکت ا..
ناشناس
۰۸:۱۴ ۲۳ آذر ۱۳۹۸
متاسفم. علی برکت اله
منصور
۲۰:۱۳ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
عربستان جرات رودر رویی مستقیم نداره // با حیله و نیرنگ وارد میشه
عليرضا
۱۴:۱۰ ۲۳ آذر ۱۳۹۸
الان شما از کجا فهمیدی کار عربستانه؟
ناشناس
۱۹:۲۰ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
نامردها
ناشناس
۱۸:۲۸ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
به‌چه‌قیمت‌؟؟؟
ناشناس
۱۸:۲۳ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
جرات نمی کنیم چیزی بخوریم
خشم شب
۱۷:۴۹ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
تشکر.
ناشناس
۱۶:۳۸ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
میگن قرص های خطرناکی هم هستند . خواهش میکنم این خیلی جدیه بازی با جون بچه های طفل معصوم
به شدت با خاطی برخورد و انها را ب مردم معرفی کنید
ناشناس
۱۶:۰۵ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
کی قراره بررسی کنن؟
ناشناس
۱۶:۰۵ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
قرصا چی بوده؟
ناشناس
۱۶:۰۵ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
الکیه
ناشناس
۱۶:۰۵ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
کار قاچاقچیاس 100 درصد
عمار
۱۵:۵۳ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
این نوع اعمال تروریستی از طرف دشمنان است
ناشناس
۱۵:۵۳ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
باهاشون برخورد کنن
ناشناس
۱۵:۳۰ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
باید هرچه زودتر برخورد بشه
ناشناس
۱۵:۲۵ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
وقتی عافل بشیم میشه همین
الی
۱۴:۴۵ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
وزارت بهداشت مسئولین فنی و کارگران کارخانه ها رو با نظارت دوربین‌های مداربسته بررسی کنید لطفا.
ناشناس
۱۴:۴۵ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
بررسی کنید لطفا.
ناشناس
۱۴:۴۵ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
الآن قرص هست فردا پودر و پس فردا شربت دارو میشه
ناشناس
۱۴:۴۳ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
این کیک هارادرشهرلواسان دارای قرص های مضرمیکند.
علیرضا
۱۴:۳۶ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
داستان کیک های آلوده من را یاد داستان کیف جامانده شاه در عقب خودرو در زمان احمدی نژاد می اندازد.
عده ای قصد دارند افکار عمومی را از مسایل خاصی منحرف کنند.
به نظر من اگر قصد مسمومیت باشد به راحتی می شد مواد را به شکل نامشخص به کیک ها تزریق کرد و اگر قاچاق هم باشد سطح توزیع قرص ها و نوع آنها با این موضوع تناسبی ندارد.
دمم گرم
۰۱:۵۶ ۲۳ آذر ۱۳۹۸
خودت اینکاره ای ها
ناشناس
۱۴:۰۱ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
خب بگید اسم کارخونه ها و محصولاتی که توش قرص بوده .
ناشناس
۱۵:۳۶ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
یکیش شیرین عسل
ناشماس
۱۸:۱۷ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
تاینی شیرین عسل طلایی و..................................
ناشناس
۲۲:۲۹ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
کارخانه ها بخوابه چی میشه واقعا
ناشناس
۱۳:۵۱ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
یا خدا
ناشناس
۱۳:۵۱ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
!!!!!
ناشناس
۱۳:۵۱ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
قاچاقه 100 درصد
ناشناس
۱۳:۵۱ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
مراقب باشیم
ناشناس
۱۳:۴۶ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
لطفا پیگیری این مسله رو به اطلاعات بسپرید
ناشناس
۱۵:۴۵ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
مگه اونا بتونن
ناشناس
۱۳:۴۶ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
لطفا پیگیری این مسله روانجام بدید
ناشناس
۱۳:۴۰ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
به نظر من خلافکار باید لو بره
حمید
۱۳:۱۰ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
کجا می تونه این کیک ها رو بخره؟
ناشناس
۱۲:۴۵ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
اینترنت و کی میخاید وصل کنید... دیدم خیلی وقته این کامنت نیست گفنم یادی کنم از اینترنت
ناشناس
۱۲:۳۹ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
اگر دقت كنيد تمام خوركى ها حالت لاي اى دارن يعنى بعد پخت اضافه شدن تا سالم باقى بمونن يعنى بيشتر شبيه يه خراب كارى بعد هم اگر بحث قاچاقه يارو مگه ديوونه بوده يدونه قرص لاى هر كيك بزاره چندتا ميذاشت يه مسئول هم نمياد صحبت كنه ببنيم قضيه واقعا چيه
ناشناس
۱۲:۳۴ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
این یک اپیزود دیگه از جنگ اقتصادی هست. چند تا دونه کارخونه هم که چرخش داره میچرخه از دور خارج کنن تا کارگرهای بیشتری بیکار بشن و وضعیت اقتصادی کشور خراب تر بشه.
ناشناس
۱۲:۵۵ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
انحراف ذهن مردم از افزایش قیمت دلار
ناشناس
۱۲:۳۲ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
جون مردم در خطره بعد شما بفکر کارخونه هستین،،
ناشناس
۱۲:۱۴ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
چقدر دروغ میگویند این مسئولان اول تکذیب بعد تایید با امنیت روانی جامعه بازی میکنند
ناشناس
۱۲:۰۳ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
چرا اسم کیک رو اعلام نمی کنید؟؟؟
ناشناس
۱۴:۳۹ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
چراااا ؟؟؟؟!!!!!!؟ واقعا نباید این کارو انجام بدن
ناشناس
۱۲:۰۰ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
بررسی شود
ناشناس
۱۲:۰۰ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
خدا باعث و بانی شو ... کنه
ناشناس
۱۱:۵۶ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
با این نظارت کردنتون
فقط حقوق نجومی بلدید بگیرید
ناشناس
۱۱:۳۰ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
در داخل کیک‌های ۲ محصول معروف دیده شده است! و مردم همیشه حلقه آخر اهمیت اند، بچه های مردم این کیک هارو میخرند و میخورند و همه بفکر کارخونه دارند که یه وقت لو نره چه محصولاتی آلوده اند دست مریزاد!
ناشناس
۱۰:۴۷ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
ماجرای بو بد تهران چی شد
ناشناس
۱۰:۴۷ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
ماجرای تهران چی شد ؟ اومده؟
ناشناس
۱۰:۴۷ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
ماجرای بو بد تهران چی شد
ناشناس
۱۰:۲۸ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
بعد از ذرت آلوده و گوشت صنعتی تاریخ مصرف گذشته و ... چشممون به این هم روشن شد
ناشناس
۱۰:۲۸ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
انسانیت که مرده
ناشناس
۱۰:۲۸ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
بعد از ذرت آلوده و گوشت صنعتی تاریخ مصرف گذشته و ... چشممون به این هم روشن شد
خوب انسانیت که مرده
م
۱۰:۱۹ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
مرگ بر گرانی
پبدنی
۱۰:۱۷ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
خواسته و یا نا خواسته مردم کشور راهدف مواد غذایی ناسالم قرار دادند برخوردی درست و حسابی شود.
ناشناس
۱۰:۱۵ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
آنهایی که به نان جوش شیرین اضافه میکنند مجرمند و همین افرادی که مواد مخدر و یا قرصهای دیگر در کیک جاسازی کردند شک نکنید غیر مستقیم قاتل حساب میشوند .آقای ریسی و قوه قضاییه خطر بزرگی سلامت مردم را تهدید میکند.قوه محترم قضاییه با متخلفان برخورد جدی کند.
ناشناس
۱۰:۱۲ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
هر که با سلامت مردم کشورش بازی میکند هم شک نکنید مجرم است.
مواد خوراکی و آشامیدنی ناسالم ضرر بزرگی به سلامت مردم و فشار به روح و روان انهایت.
ناشناس
۱۰:۱۰ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
اگه بحث قاچاق بود بیشتر جاساز میکردن.
بختیاری
۱۰:۰۹ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
با جانیان و تروریست‌هایی که در نان و مواد غذایی و خوراکیها،مواد سمی و خطرناک اضافه میکنند برخورد محکم و محاکمه کنید.
شناس
۱۰:۰۵ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
با سلام !!!!هردم از این باغ بری میرسد.
Hossein
۱۰:۰۴ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
خدا نگذره این کسای که این بلای خامان سوز رو که بچهای عزیزه مون رو هدف قرار دادن امید دارم که سازمانهای مربوطه این خیانتکرهای جنایت کارو هرچی زودتر پیدا کنند و به سزای کار شون برسونند
ناشناس
۱۰:۰۰ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
لا اقل اسم شرکتو بگید
ناشناس
۰۹:۵۶ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
خدا رحم کنه به ما مردم..
ناشناس
۰۹:۵۲ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
برا پول پول پول
ناشناس
۰۹:۴۹ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
داستان استیضاح ها کلا حذف شده!! داستان چیه؟
ناشناس
۰۹:۴۳ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
نفوذی؟؟؟
ناشناس
۰۹:۲۱ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
این قضیه میتونه کار دوگروه باشه یکی رقیب کارخانه ها که بدنام کردنش باشه -گروه دیگه افراد سود جو وخلافکار که محصولات تاریخ گذشته ها را میبرن و تاریخ وبسته بندیش را به روز میکنن اونا میتونن پول بگیرن وموقع تعویض رویه محصولات راحت به داخل موادغذایی دسترسی دارن
ناشناس
۰۹:۱۰ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
ندید م نبود کیک اگر بعد تولید جاسازی شده آدم عاقل‌شکلش تغییر میکند
محمد
۰۹:۰۶ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
بهتراست بچه ها به جای بیسکویت وکیک وویفر....خوراکی های طبیعی مثل خشکبار .آجیل وتنقلات
عسل ارده شیره وو..مصرفکنند.خوراکیها مضر به دلیل وجوداین موادشیمیایی باعث می شود که ذربزرگسالی انواع بیماریها رابگیرند وبه داروها معتاد شوند
ناشناس
۰۹:۰۵ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
این روزها سرزمین ما شاهد چیزهائی که هرگز ندیده بودیم اینهمه مصیبت از کجا حاصل شده ؟؟؟
مهدي
۰۸:۵۲ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
بعد از فرآيند توليد چطور قرص ها رو جاسازي كردند داخل محصول كه ظاهر اصلي بيسكويت كرم دار و ويفر حفظ شده؟ و حتمي براي ديدن قرص بايد اين محصولات را نصف كرد جاي بررسي دار.
ناشناس
۰۸:۵۲ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
کشور بزرگ شده و باید با روشهای بسیار مدرن اداره بشه . سیستم های پخش و فروش و تولید و ... . خواهشا از استخدام سهمیه ای دست بردارید .
ناشناس
۰۸:۴۹ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
اگر خمیر آن را درون قرص قرار دهند چه باید کرد
مهدي
۰۸:۴۲ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
بعد از فرآيند توليد چطور قرص ها رو جاسازي كردند داخل محصول كه ظاهر اصلي بيسكويت كرم دار و ويفر حفظ شده؟ و حتمي براي ديدن قرص بايد اين محصولات را نصف كرد جاي بررسي دار.
ناشناس
۰۸:۳۴ ۲۲ آذر ۱۳۹۸
سلام....آقا من واسه بچه هام کیک و ویفر زیاد میخرم...هفته پیش دخترم سه روز فقط برگردون داشته....پیگیری کنید...موضوع حادتر از این حرفهاست....اگر این قرصها در درون کیک به مدت یک ماه بمانه بعد مصرف بشه مسمومیت شدید ایجاد میکنه....