به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تاریخ پر است از افراد ظالم و خون خواری که در برهه ای از زمان با جنگ و خونریزی حکومت یک کشور را بهدست می آورند و بخاطر حفظ کردن این جایگاه، به آدمها و جوامع تحت حکومتشان ظلم می کنند. این ظلم به بدترین شکل ممکن صورت می گیرد که بعد از سال ها در تاریخ ماندگار شده و از این افراد با عنوان دیکتاتورهای خونخوار و بی رحم یاد می شود.
رادوان کاراجیچ _ جمهوری صرب بوسنی
پس از جنگ جهانی دوم رادوان کاراجیچ یکی از شدیدترین فجایع ضد حقوق بشری را در خاک اروپا مرتکب شد. او ستادی برای پاکسازی مسلمانان بوسنی تشکیل داد و حتی برخی معتقدند فرمان قتلعام سربرنیتسا را او صادر کرد که در آن بیش از ۸۰۰۰ مسلمان بوسنیایی در سه روز کشته شدند.
کارلوس مانوئل آرانا اوسوریو _ گواتمالا
این رییسجمهور دیکتاتور در زمان ریاستش تمام شورشهای مسلحانه، آزار و اذیت دانشجویان تندرو، گروههای کارگری و مخالفان سیاسی دولتاش را آرام کرد و بر اساس آمار حدود ۲۰ هزار نفر توسط دولت او کشته یا ناپدید شدند.
خورخه رافائل ویدلا _ آرژانتین
دولت ویدلا حکومت آرژانتین را در کودتای ۱۹۷۶ بهدست گرفت و در نظر داشت که با اصلاح بازار آزاد، رشد اقتصادی این کشور را به حالت اول بازگرداند ولی جنگ کثیفی راه انداخت، که در آن هزاران نفر اعم از روشنفکران، روزنامهنگاران و فرهیختگان به عنوان خرابکار و توطئهگر کشته شدند که تعداد آنها طبق آمارها ۹هزار نفر بوده ولی برخی اعتقاد دارند شمار کشته ها ۱۵ تا ۳۰ هزاز نفر است.
یحییخان _ پاکستان
این دیکتاتور خونخوار در سال ۱۹۶۹ در پاکستان حکومت نظامی تاسیس کرد و بیش از نیممیلیون نفر از بنگلادشیها و دیگر اقلیتها را در هندوستان قتلعام کرد.
فرانسیسکو ماسیاس انگوئما _ گینهی استوایی
انگوئما نخستین رییسجمهور گینهی استوایی بود که از او با عنوان روان گسیخته یاد می شود. او برنامههای کار اجباری برای مردم چیده بود و حدود ۱۰۰ هزار نفر از جمعیت کشورش را کشت یا تبعید کرد.
یحیی جامع _گامبیا
دولت جامع از سال ۱۹۹۶ یکی از سرکوبگرترین دولتهای دنیا را به وجود آورده است. شیوهی حکومت او دستگیری و شکنجهی خودسرانه ی افراد است.
فرانسیسکو سولانو لوپز _ پاراگوئه
در طول جنگ میان پاراگوئه و همسایگانش برزیل و آرژانتین، لوپز به اجبار کودکان را به جنگ فرستاد و صدها نفر از دستیاراناش را اعدام کرد به طوری که ویرانیها و آسیب زیادی به کشورش وارد شد و به مدت ۸ سال تحت اشغال نظامیان آرژانتینی بود. در پایان جنگ جمعیت پاراگوئه از ۵۲۵ هزار نفر به ۲۲۱ هزار نفر کاهش پیدا کرد.
منبع: آنا
انتهای پیام/
دزدان بیت المال
رشوه گیران
به مراتب از اینهایی که گفتین خطرناکتر
کثیفتر
پست ترند