سرهنگ کارآگاه «قاسم دستخال» رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ درباره چگونگی رسیدگی به این موضوع گفت:، چون این جوان هیچ سند و مدرکی دال بر مالکیت خانه اعیانی نداشت، مأموران او را به ظن سرقت خانه دستگیر و به کلانتری منتقل کردند. پس از تشکیل پرونده نیز برای بررسی تخصصی تحویل پایگاه یکم شد.
مظنون پس از حضور در اداره آگاهی باز هم بر ادعاهای خود اصرار داشت تا اینکه خواهرش با مراجعه به پایگاه یکم و ارائه یک برگ وکالت قطعی عنوان کرد خانه متعلق به مادرش است. کارآگاهان با مشاهده وکالت نامه متوجه شدند که وکالتنامه جعلی است و سر دفتر دفترخانهای که مهر آن در ذیل سند جعلی وجود داشت به پایگاه یکم دعوت شد، سر دفتر هم پس از مشاهده و بررسی سند اعلام کرد این وکالتنامه برای خودرو تنظیم شده و متهمان سند رسمی را دستکاری و جعل کردهاند.
این بار هر دو متهم دوباره مورد بازجویی قرار گرفتند که پسر جوان بالاخره لب به اعتراف گشود و گفت: چندسالی است پیک موتوری رستوران بودم و برای مالک خانه که پیرزنی ۹۰ ساله بود و به تنهایی زندگی میکرد غذا میبردم، چون رفت و آمدم در آن خانه زیاد بود، پیرزن به من اعتماد پیدا کرده بود به طوری که کارهای او را با موتور شخصیام انجام میدادم. روزی پیرزن با من تماس گرفت و گفت که به منزلش بروم به من گفت که این خانه برای بستگانش است و به او ارث رسیده و حالا، چون مدارک کامل خانه را برای جابهجایی سند ندارد از من خواست تا برایش کارهای نقل و انتقال سند را انجام دهم و قرار شد در عوض ۲ دانگ خانه را بهنام من میزند. من با گرفتن اسناد و مدارک به خانه آمدم، اما وسوسه شدم که به جای ۲ دانگ کل خانه را صاحب شوم. در همین هنگام به یاد یکی از دوستانم افتادم که در زمینه جعل سند فعالیت میکرد او در ازای ۲ میلیون تومان وکالتنامه جعلی برایم درست کرد.
با اظهارات متهم جاعل پرونده صبح روز یکشنبه ۱۷ آذر دستگیر شد و اعتراف کرد، اما با توجه به غیبت پیرزن صاحبخانه، متهمان برابر دستور بازپرس شعبه دهم دادسرای ناحیه ۱ تهران برای کشف زوایای پنهان پرونده در اختیار کارآگاهان پایگاه یکم قرار گرفتند.
منبع: روزنامه ایران
انتها یپیام/