او افزود: بنابراین نخستوزیر هر فردی باشد، به ناچار باید با ائتلاف دو یا سه فراکسیون حزبی انتخاب شود و همین هم باعث میشود که دولت بعدی مثل دولت عادل عبدالمهدی بسیار شکننده باشد.
کارشناس مسائل منطقه اضافه کرد: وضعیت شکنندگی پارلمان باعث میشود که دولت هم وضعیت شکنندهای پیدا کند، اگر هم عضو هیچ فراکسیونی نباشد و مستقل باشد مشکل دیگری پیش میآید که عملاً حمایت هیچ حزبی را در مجلس ندارد.
حق پناه با اشاره به انتخابات پارلمانی عراق، تصریح کرد: پیشبینی میشود که در هر حالت، عراق تا انتخابات پارلمانی بعدی باید یک دوران پر از بیثباتی را پشت سر بگذارد و از آن جایی که چشمانداز ائتلاف احزاب هم روشن نیست، احتمالاً این وضعیت ادامهدار خواهد بود.
او درباره وضعیت گروههای تروریستی داعش در عراق، یادآور شد: بستر اجتماعی نارضایتیهایی که در سال ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ منجر به ظهور داعش شد به طور کامل از بین نرفته است و میتوان انتظار داشت که برخی گرایشهای متمایل به داعش همچنان باقی مانده باشد.
کارشناس مسائل منطقه تاکید کرد: البته بعید است که داعش امکان بروز و ظهور جدی پیدا کند، اما همچنان به عنوان کانون بالقوه ناامنسازی عراق به ویژه در مناطق هم مرز با سوریه و اردن وجود دارد.
بیشتر بخوانید: برملا شدن راز ناآرامیهای عراق / علت واقعی حمله به کنسولگری ایران چه بود؟ + فیلم
انتهای پیام/