سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر مجتمع سنگ‌آهن سنگان مطرح کرد؛

استخراج سنگ آهن در سنگان شتاب می‌گیرد

مدیر مجتمع سنگ‌آهن سنگان گفت: با واگذاری استخراج و باطله‌برداری در سنگان به پیمانکاران، استخراج سنگ آهن در سنگان شتاب می‌گیرد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی همتی مدیر مجتمع سنگ‌آهن سنگان گفت: معادن سنگ‌آهن سنگان خواف در مجموع با ذخیره یک میلیارد تن یکی از ۱۰ معدن بزرگ سنگ‌آهن جهان است. این معادن تأمین‌کننده خوراک اولیه برای تولید ۱۷.۵ میلیون تن کنسانتره و ۱۵ میلیون تن گندله سنگ‌آهن است.

او تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی به عمل آمده برای یک دوره پنج ساله برنامه استخراج ۳۰۰ میلیون تن باطله و ۱۳۰ میلیون تن سنگ‌آهن جدیدترین برنامه این مجموعه است و در قالب دو قرارداد جداگانه شکل اجرایی به خود می‌گیرد.


مدیر مجتمع سنگ‌آهن سنگان گفت: قرارداد باطله برداری به ارزش سه هزار میلیارد تومان نهایی شد و قرارداد استخراج سنگ‌آهن در هفته جاری نهایی می‌شود.

همتی با بیان اینکه ظرف دو سال آینده ظرفیت نهایی تولید کنسانتره به ۱۷.۵ میلیون تن و گندله‌سازی به ۱۵ میلیون تن می‌رسد و تا پایان امسال هم پیش‌بینی شده کنسانتره سازی به رقم ۱۲.۵ میلیون تن برسد و گندله هم به رقم ۱۰ میلیون تن خواهد رسید، افزود: امروز سنگان دارای بزرگ‌ترین ذخیره سنگ‌آهن کشور با رقم ۱.۳ میلیارد تن محسوب می‌شود، درعین حال برنامه اکتشاف در وسعت ۱۶.۵ کیلومتر مربع هم شروع شده است.

او ضمن یادآوری مسئله اشتغال به عنوان یکی از دغدغه‌های جدی مسئولان، تصریح کرد: امروز تعداد هفت هزار نفر نیروی کار در سطوح مختلف در سنگان مشغول به کار هستند و با اجرای قرارداد‌های باطله برداری و استخراج سنگ‌آهن در مجموع انتظار می‌رود دو هزار نفر نیروی کار جدید به مجموعه اضافه شود که شمار شاغلین به ۹ هزار نفر خواهد رسید.

مدیر مجتمع سنگ‌آهن سنگان گفت: بازار کار سنگان، اشتغال در شهرستان‌های خواف، رشتخوار، تایباد و تربت جام را تحت تأثیر قرار خواهد داد و درواقع عمده اشتغال این منطقه مربوط به شهرستان‌های یاد شده است، مگر اینکه نیروی کار متخصصی از دیگر نقاط برحسب ضرورت جذب شود.

همتی پیرامون اقدام مشترک مجتمع‌های فولادسازی و وزارت راه و شهرسازی برای احداث جاده ۱۴۰ کیلومتری مسیر سنگان به تربت حیدریه،ادامه داد: عملیات اجرایی در یک ماه گذشته آغاز شد و برای این مسیر ۸۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری می‌شود که ۴۰۰ میلیارد تومان توسط مجتمع‌های فولادسازی و بقیه توسط وزارت راه و شهرسازی تأمین خواهد شد.

او تصریح کرد: روزانه ۲۰۰ دستگاه تریلر از جاده‌های پیرامونی این محور تردد می‌کنند، و توسعه زیرساخت‌های آن اهمیت بسزایی دارد.

مدیرعامل مجتمع سنگان با تاکید بر اینکه به هیچ وجه اجازه صادرات سنگ‌آهن و گندله نداریم، گفت: هرچقدر به مواد خام تعرفه بسته شود، ضرر ندارد، باید فرآوری انجام شود و با فولاد سازان خارجی بتوانیم رقابت کنیم.
 
انتهای پیام// د.ش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.