او افزود: بخش عمدهای از جادههای فاقد پوشش مخابراتی در کشور مربوط به جادههای فرعی است.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور بیان کرد: پیشبینی میشود تا پایان دولت دوازدهم پوشش مخابراتی جادههای کشور به ۹۸ درصد برسد.
فلاح جوشقانی ابراز کرد: یک هزار و ۲۴۶ شهر کشور از پوشش اینترنتی نسل سه و چهار (۳G و ۴G) برخوردار است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد و پوشش اینترنتی شهرهای جدید نیز با همکاری اپراتورها در دستور کار است.
او اظهار کرد: عمده مشکلات در پوشش اینترنت ، در بخش روستایی است و با برنامهریزیهای انجام شده رفع مشکلات و تقویت پوشش مخابراتی در روستاها در دستور کار است.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور تاکید کرد: یکی از مهمترین ابزار برای بهبود پوشش، استفاده از ظرفیت هم پوشانی اپراتورها و رومینگ است و این رویکرد در کشور دنبال میشود.
فلاح جوشقانی خاطرنشان کرد: پوشش مخابراتی ۱۸ هزار کیلومتر از جادههای کشور از طریق رومینگ تامین شده است. مشکلات زیرساختی مانند نبود برق و جاده دسترسی برای نصب دکلهای مخابراتی، مشکل پوشش مخابرات در جادهها و ممانعت مردمی و شهرداریها از جمله مشکلات پوشش مخابرات در مناطق شهری است.
او اضافه کرد: در شهرهای بزرگ نقطه کور در پوشش مخابراتی وجود دارد و اپراتورها آمادگی رفع نقص و پوشش را دارند، اما به دلیل ممانعت مردمی و وجود فرهنگ اشتباه بین مردم مبنی بر ضرر دکلهای مخابراتی این نقصها رفع نشده است.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور گفت: نصب دکلهای مخابراتی و امواج آن براساس استاندارد و مطالعات علمی اجرا میشود و هیچ مدرک مستند اثبات شده مبنی بر ضرر وجود ندارد و باید فرهنگ اشتباه اصلاح شود.
فلاح جوشانی افزود: فقدان پوشش مخابراتی در استان سمنان کمتر از ۴۰ تا ۵۰ کیلومتر است و استان در این زمینه وضعیت مطلوب دارد.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور به همراه مدیران عامل اپراتورهای ایرانسل، همراه اول و رایتل به منظور شرکت در نشست بررسی وضعیت ارتباطی استان سمنان به این استان سفر کردند.
انتهای پیام / ن