سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید سالانه ۸۲ تن گوشت بلدرچین در خراسان جنوبی

سالانه ۸۲ تن گوشت بلدرچین در واحد‌های پرورش بلدرچین خراسان جنوبی تولید می‌شود.

اشرفی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند  ،گفت: حدود ۲۰ تن داخل استان مصرف و مازاد آن به خارج از استان ارسال می‌شود.

او افزود: در حال حاضر دو واحد دارای پروانه بهره برداری پرورش بلدرچین با ظرفیت ۱۳۰ هزار قطعه فعالیت می‌کنند.

اشرفی گفت: سالانه حدود ۳۰ تن تخم بلدرچین تولید می‌شود که عمدتاً در داخل استان مصرف می‌شود.

 معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه واحد‌های پرورش بلدرچین به صورت زنجیره فعالیت دارند، ادامه داد: این واحد‌ها عمدتاً شامل سالن پرنده مادر، سالن پرورش بلدرچین گوشتی و بخش جوجه کشی هستند.

او  عرضه بلدرچین در سن کم برای مصرف گوشت را یکی از مزایای پرورش این پرنده عنوان کرد و گفت: تخم گذاری مطلوب، ضریب تبدیل غذایی مطلوب، نیاز به فضای پرورشی کم و نیز مقاومت نسبت به بیماری از مزایای پرورش بلدرچین است.

انتهای پیام / ط آ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.