او تصریح کرد: به همین منظور تمامی دانشگاههای معتبر کشور از این کنفرانس استقبال کردند و به صورت کتبی از کنفرانس حمایت کردند همچنین بخش خصوصی از مدتها پیش با ما ارتباط برقرار کرده و قسمتی از وظایف این کنفرانس در بخش خصوصی انجام میدهد.
شاهانی عنوان کرد: کمیته علمی و شورای سیاست گذاری صلاح دانسته که در این کنفرانس در خصوص تامین شرایط علمی در جهت توسعه کارآفرینی در صنعت ساخت، بررسی مشکلات ساخت و سازهای کشور و ارایه راهکارهای علمی، رشد بهرهوری در ساخت سازههای ایمن و ارتقای سطح کیفی پروژه، ایجاد تعامل و ارتباط بین هستههای علمی کشور و فعالین عرصه صنعت ساخت، پیشبرد تکنولوژی ساخت در کشور در جهت تثبیت جایگاه ایران به عنوان تکنولوژی اول ساخت اشاره کرد.
بیشتر بخوانید: بافتهای ناکارآمد شهری احیا میشود
دبیر دومین کنفرانس و نمایشگاه بینالمللی صنعت ساخت در خصوص موضوعات این کنفرانس تصریح کرد: محورهای فوق شاملِ بافتهای فرسوده، ارزیابی و بهسازی سازههای موجود، مصالح و روشهای تولید صنعتی، مدیریت کیفیت و بهره برداری و بهره وری، نظامات اداری-حقوقی- قراردادی و بیمه، تامین سرمایه و شناسایی چالشهای آن، شهرهای هوشمند، معماری شهرسازی و توسعه پایدار و کاربدر انرژیهای نو و تجدیدپذیر در صنعت ساختمان اشاره کرد.
همچنین ما در این کنفرانس تامین سرمایه، صادرات و صدور خدمات مهندسی و تاب آوری و مهندسی بافتهای فرسوده را یکی از مهمترین محورهای مورد بحث در پنلها قرار داده ایم.
او در خصوص تجربیات کسب شده از کنفرانس قبلی عنوان کرد: به شکر خدا همانطور که شنیده از رضایت از کنفرانس قبلی بر سر زبانها است برگزاری کنفرانس صنعت ساخت یکی از بهترینهای سال اخیر بوده است و به خاطر اینکه تمامی مخاطبین را از تمامی اقشار مختلف صنعت ساخت بودند و با توجه به تجربیاتی که از همایش قبلی کسب شده توانستیم نواقص را برطرف کنیم.
انتهای پیام/