سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

انجام بیش از ۶۶ هزار بازدید از مراکز عرضه فرآورده دامی در استان کرمانشاه

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان کرمانشاه از انجام بیش از ۶۶ هزار بازدید از مراکز عرضه فرآورده دامی در این استان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،مهدی ظفری پور رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان کرمانشاه گفت : در حال حاضر ۵ کشتارگاه طیور فعال شامل سه کشتارگاه در کرمانشاه، یک کشتارگاه در روانسر و یک کشتارگاه در اسلام آبادغرب در سطح استان کرمانشاه وجود دارد.

او گفت : همچنین چهار کشتارگاه غیرفعال در شهرستان‌های کنگاور، سنقر، صحنه و کرمانشاه داریم.

این مسئول با بیان اینکه نظارت بر کشتارگاه طیور مستمر است، گفت: یک دامپزشک و دستیار به صورت شبانه بر روند ورود مرغ زنده، کشتار و بسته بندی آن نظارت می‌کنند.

ظفری پور گفت: نظارت‌ها قبل و بعد از کشتار انجام می‌شود و سپس بیماری‌های قابل تشخیص، تشخیص داده شده و تصمیم گیری و قضاوت علمی در این باره صورت می‌گیرد در نهایت مرغی که شرایط لازم را برای مصرف داشته باشد، بسته بندی برای عرضه آماده می‌شود.

او گفت: کشتارگاه‌های طیور همه صنعتی هستند، اما کشتارگاه دام استان هم سنتی و هم صنعتی هستند.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: کشتارگاه صنعتی دام شامل کشتارگاه کنگاور، کشتارگاه بیستون و کشتارگاه دام زاگرس ماهیدشت است.

این مسئول با بیان اینکه در این کشتارگاه‌ها گاو، گوساله، گوسفند و بز ذبح می‌شود، گفت: در این کشتارگاه‌ها با ورود دام زنده معاینات انجام می‌شود و در صورتی که دام‌ها شرایط کشتار داشته باشند، کشتار خواهند شد که در تمام این فرآیند نیرو‌های دامپزشکی نظارت دارند.

ظفری پور گفت: در صورتی که دامی شرایط لازم برای مصرف داشته باشد با تاریخ تولید، انقضا و درج مکان، مهر و لیبل گذاری می‌شود و به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه در مرحله پیش سرد قرار می‌گیرد.

او با اعلام اینکه ۹ کشتارگاه سنتی در سطح استان داریم، گفت: شرایط بهداشتی در این کشتارگاه‌ها فراهم است و نیرو‌های دامپزشکی در این کشتارگاه‌ها مستقر و بر فرآیند کشتار، نظارت می‌کنند و اگر دامی شرایط لازم برای کشتار داشته باشد اجازه مهر کردن و ارسال به مراکز عرضه صادر می‌شود.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: مرحله پیش سرد برای از بین بردن آلودگی‌های دام و مانع از ابتلا به بیماری‌های تب کریمه کنگو و تب مالت است.

این مسئول گفت: ۶۶ هزار و ۳۶۷ بازدید از مراکز عرضه سطح شهر و رستوران‌ها به عمل آمده که چهار هزار و ۸۹۸ مورد غیر بهداشتی بوده است.

او با بیان اینکه با موارد غیر بهداشتی در قالب تذکر، اخطار یا معرفی به دستگاه قضایی برخورد شده، افزود: همچنین ۱۴۵ هزار و ۳۷۴ کیلوگرم فرآورده غیر قابل مصرف ضبط و امحا شده است .

 

 

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.