او ادامه داد: این نوع تغییراتی که هم اکنون در ساختار دولت عراق شاهد آن هستیم، تنها مسکنی برای آرام کردن مقطعی اوضاع است و به نظر می رسد که بحران در عراق بسیار عمیق تر از گذشته شده است.
کارشناس مسائل منطقه تصریح کرد: آنچه که می تواند تاثیر گذار باشد، نوع نگاه پارلمان عراق به این مسئله است که باید ببینیم با چه اجماعی رای می آورد. اگر اکثریت رای بیاورند نشان از اجماع نظر نمایندگان دارد در غیر این صورت نشان به اصلاح از آتش زیر خاکستر در اوضاع سیاسی کشور عراق است.
ساجدی تاکید کرد: البته عربستان،آمریکا و امارات هم به اختلافات داخلی این کشور دامن می زنند و به دنبل اهداف خود هستند، اما نخست وزیر جدید چقدر بتواند با موضوع فعلی عراق کنار بیاید مشخص نیست و تقریبا بعید می دانم که به زودی شاهد اتفاق خاصی در این کشور به نفع جریان صلح و برقراری ائتلاف باشیم.
او درباره وضعیت گروه های تروریستی همچون داعش در عراق، گفت: متاسفانه به دلیل نبود دولت مرکزی عراق ، این گروه ها در حال رشد هستند و به رغم انتظارها هنوز فرمانی از سوی مرجعیت برای مبارزه با آن ها صادر نشده است، مجموع شواهد نشان می دهد که علت نا آرامی ها بازماندگان صدام و ائتلاف داعش هستند؛ همچنین اگر نتوانند قاطعیت در برابر آنها نشان دهند به زودی شاهد یک فاجعه دردناک دیگر در عراق هستیم.
بیشتر بخوانید: آزاد سازی موصل دست قدرتهای استعمارگر از عراق را کوتاه کرد
انتهای پیام/