او ادامه داد: افراد معتاد یا دیگر افرادی که به سمت اعتیاد کشیده میشوند مشکل علمی ندارند، همه آنها از عاقبت و سرنوشت شوم خود آگاه هستند و به آن علم دارند لکن مشکل این افراد «انگیزه و اراده» است که باید این بخش در جامعه تقویت شود که از مهمترین عوامل، تقویت نیروی انگیزه، ترویج خداباوری و توحید و نیز اعتقاد به معاد است.
آیت الله جوادی آملی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: کشور ما و افغانستان مشترکات فرهنگی بسیاری با یکدیگر دارند، امروز چشم بسیاری از مردم افغانستان به ایران است، ما باید یک کشور نمونه داشته باشیم تا آنها ناامید نشوند.
این مرجع تقلید ادامه داد: افغانستان دارای یک فرهنگ غنی و قوی است ما میتوانیم با اتکا به مشترکات فرهنگی و کمک گرفتن از فرهنگ مشترک، غده بدخیم موادر مخدر را از منطقه ریشه کن کنیم.
آیت الله جوادی آملی گفت: ما باید به تجارت و رونق اقتصادی افغانستان کمک کنیم، با انعقاد قراردادهای تجاری و رعایت منافع مشترک میتوانیم به رفع بیکاری و کاهش گرایش مردم افغانستان به تولید مواد مخدر کمک قابل توجهی کنیم چرا که هدف آنها از تولید مواد مخدر در نهایت کسب درآمد، رفع معیشت و فرار از فقر است و چه بهتر که این مساله از طریق تولید محصولات کشاورزی مفید یا ایجاد صنایع و تولیدات صنعتی باشد و قطعاً آنها نیز به این راه گرایش بیشتری خواهند داشت.
او بیان کرد: در این مسیر میتوانید از ظرفیت علماء، اندیشمندان و مسئولین فرهنگی افغانستان نیز بهره ببرید و زمینه را برای گسترش روابط تجاری و اقتصادی همه جانبه با این کشور بیش از گذشته مهیا نمایید.
در ابتدای این دیدار نیز دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر به ارائه گزارشی در خصوص انهدام باندهای بزرگ تهیه و توزیع مواد مخدر و ضربه به بنیانهای اقتصادی قاچاقچیان مواد مخدر در کشور، خدمت آیت الله جوادی آملی ارائه کرد.
او بیان کرد: استفاده از همه ظرفیتهای پیشگیری در کشور از جمله استفاده از حوزههای علمیه، نهادهای فرهنگساز و آموزشوپرورش، در دستور کار ستاد مبارزه با مواد مخدر قرار گرفته است.
انتهای پیام/ش