راکت پرتاب کننده این ۶ ماهواره به فضا Kuaizhou-۱ A نام دارد و ماهوارههای یادشده نیز با موفقیت در مدار زمین قرار گرفته اند.
پرتاب راکت یادشده به فضا شش ساعت بعد از پرتاب راکت دیگری به نام KZ-۱ A صورت گرفت که از طریق آن ماهواره Jilin-۱ Gaofen ۰۲ B در مدار زمین قرار گرفت. پرتاب دو راکت حامل ماهواره به فضا در فاصله شش ساعت از یکدیگر دستاوردی مهم برای صنعت فضایی چین محسوب میشود.
۲ ماهواره از این مجموعه به نامهای HEAD-۲ A و HEAD-۲ B برای ارائه خدماتی همچون کنترل شرایط زیست محیطی، کنترل و نظارت بر جابجایی و نگهداری برخی مواد خاص، برقراری ارتباطات در شرایط اضطراری، جمع آوری اطلاعات در مورد کشتیها و هواپیماها در سطح جهان و ... به کار میروند.
ماهوارههای Spacety-۱۶ و Spacety-۱۷هم برای عکسبرداری و کنترل و نظارت به کار میروند تا از این طریق بلایای طبیعی شناسایی شده و برای مقابله با آنها برنامه ریزی شود. این ماهوارهها برای بررسی حیات در دریاها، سنجش از راه دور کشاورزی و نظارت بر محیط زیست در قطبهای شمال و جنوب کاربرد دارند.
دو ماهواره Tianqi-۴ A و Tianqi-۴ B نیز که در مداری نزدیکتر به کره زمین حرکت میکنند برای ارائه خدمات اینترنت اشیا و تبادل داده، برقراری ارتباطات در شرایط اضطراری و ردگیری برخی اقلام کاربرد دارند. در مورد کاربردهای دو ماهواره دیگر اطلاع رسانی نشده است.
منبع : مهر
انتهای پیام/