به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، مجتبی صلاحی نژاد رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری بهمئی گفت: این ۲ طرح با سرمایه گذاری متقاضیان بخش خصوصی و حمایت میراث فرهنگی بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
او اعتبار مصوب در کارگروه تسهیلات برای این طرحها را ۲۵ میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: تنها درصد کمی از این میزان اعتبار از سوی بانک برای پرداخت مصوب شد.
صلاحی نژاد افزود: پیش بینی میشود این طرحها تا دهه فجر امسال به بهره برداری کامل برسد.
اوبیان کرد: یکی از این طرحها در منطقه پشت پر نرسیده به تنگ ماغر و دیگری در جوار شهرک امام خمینی(ره) بهمئی در حال احداث هستند.
صلاحی نژاد اضافه کرد: با بهره برداری از این طرحها، در کنار اشتغال زایی،امکان جذب گردشگر در فصول مختلف وجود دارد.
تنگ سولک با نقش برجسته ها و سنگ نوشته های دوره اشکانی قطعه ای نادر با زیباییهای طبیعی و تاریخی منحصر به فرد ، تنگ ماغر با پوشش گیاهی و آب و هوای دلپذیر ، دریاچه برم الوان با طبیعتی زیبا ، منطقه تفریحی و کوهستانی کفش کنان در سواحل زیبای سد مارون ، بارگاه زیارتی امامزادگان سید اسدالله و سید ابراهیم (ع) با آب و هوای مطبوع و بارگاه امامزاده بابااحمد (ع) با معماری دوره سلجوقی از مهم ترین جاذبه های گردشگری شهرستان بهمئی است.
شهرستان بهمئی به جز در مشرق که با شهرستان کهگیلویه در استان هم مرز است در شمال با باغملک ، در جنوب با بهبهان ، در غرب با رامهرمز و در جنوب غربی با امیدیه و آغاجاری در استان خوزستان هم مرز است .
شهرستان بهمئی با جمعیتی حدود ۳۸ هزار نفر به مرکزیت شهر لیکک در فاصله ۳۰۰ کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است.
انتهای پیام/ط