شاید این یک سازوکار طبیعی برای بقاست که ما انسانها با عشق به شیرینی به دنیا میآییم و این مزه را حتی زمانی که در شکم مادرمان هستیم دوست داریم. حدود ۱۵ تا ۱۶ هفته بعد از لقاح، جنین لذتی را که از شیرینی میبرد با بلعیدن بیشتر مایع آمنیوتیک در زمانی که شیرین است، نشان میدهد.
جالب این که زمانی که این مایع تلخ است، جنین تمایلی به آن ندارد. تمایل به شوری و ترشی هم ذاتی است بنابراین اگر جنین به مزه سبزیها در رحم مادر عادت کند بعد از آن که نوزاد از شیر گرفته شود ناخودآگاه به سمت غذاهای مقوی خواهد رفت.
منبع:خراسان
انتهای پیام/