سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس پلیس فتا پایتخت خبر داد؛

کلاهبرداری از طریق ارائه لینک جعلی خرید بازی کامپیوتری

سرهنگ کاظمی از دستگیری متهمی خبر داد که از طریق لینک جعلی خرید بازی کامپیوتری از شهروندان تهرانی کلاهبرداری می‌کرد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ از شناسایی و کشف پرونده‌ای با موضوع فروش بازی‌های کامپیوتری در شبکه اجتماعی اینستاگرام خبر داد و گفت: متهم با ایجاد یک صفحه اجتماعی شخصی در شبکه اجتماعی اینستاگرام اهداف مجرمانه خود را عملی می‌کرد.

وی ادامه داد: شاکی با مراجعه به پلیس فتا گفت در شبکه اجتماعی اینستاگرام با صفحه‌ای آشنا شدم که اقدام به فروش بازی‌های کامپیوتری می‌کرد، من نیز برای خرید بازی به آن صفحه مراجعه کرده و درخواست خرید کردم و ادمین کانال لینکی برای من فرستاد و گفت که فقط از طریق این لینک می‌توانید مبلغ خرید را واریز کنید و بعد از وارد کردن اطلاعات کارت بانکی خود در درگاه، عملیات ناموفق بود. سپس بعد از گذشت یک روز متوجه شدم مبلغ ۱۴۶۰۰۰۰۰ ریال از حساب بانکی من کسر شده است و با مراجعه به بانک مطلع شدم که در دام فیشینگ گرفتار شدم.

رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: پرونده در دستورکار مهندسین پلیس قرار گرفت و مأموران تجسس‌های خود را در این زمینه آغاز کردند، پس از بررسی‌های فنی و پلیسی و هماهنگی با دادسرای مبارزه با جرایم رایانه‌ای تهران، هویت متهم که جوانی ۲۵ ساله به نام (ح، ش) ساکن تهران حوالی خیابان ناصرخسرو بود مورد شناسایی قرار گرفت و متهم به پلیس احضار شد.


بیشتر بخوانید: هشدار پلیس فتا به شهروندان تهرانی درخصوص درگاه‌های جعلی بانکی


این مقام مسئول با مشاهده مدارک و مستندات پلیس صراحتاً به بزه انتسابی خود اقرار کرده و انگیزه خود از این کار مجرمانه را کسب منفعت مالی و ساده لویی برخی از کاربران این فضا بیان داشت.

تهران سرهنگ کاظمی به شهروندان هشدار داد: شهروندان برای خرید اینترنتی نیاز‌های خود هیچ‌گاه نباید به کانال‌ها، گروه‌ها و صفحات شبکه‌های اجتماعی اعتماد کرده و از آن‌ها خرید کنند و برای این کار حتماً از سایت‌های معتبر که دارای نماد اعتماد الکترونیک هستند استفاده کنند.

وی خاطر نشان کرد: فیشینگ تکنیک سرقت هویت در شبکه اینترنت است. فیشر‌ها از طرق مختلف کاربر را به سمت صفحات شبیه سازی شده بانک‌ها و یا سایر سرویس‌ها هدایت کرده و اطلاعات شخصی نظیر شماره کارت بانکی، نام کاربری، کلمه عبور و کلیه اطلاعات لازم برای برداشت از حساب را سرقت می‌کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.