ابراهیمی مدیر کل پشتیبانی امور دام مازندران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با اشاره به کاهش قیمت گوشت در بازارهای مازندران، گفت: قیمت گوشت قرمز که از ۱۱۰ تا ۱۲۰ هزار تومان بود، اکنون بین ۶۰ تا ۸۵ است.
او افزود: افزایش تولید گوشت قرمز داخلی و عرضه دامهای داخلی به بازار سبب کاهش قیمت گوشت قرمز در مازندران شده است.
ابراهیمی گفت: یکی دیگر از دلایل کاهش قیمت گوشت قرمز آزادسازی فروش گوشتهای وارداتی در همه فروشگاهها است.
مدیر کل پشتیبانی امور دام مازندران افزود: گوشت قرمز وارداتی به اندازه کافی برای پادگان ها، بیمارستان ها، رستورانها و آشپزخانهها وجود دارد.
او با بیان اینکه مازندران ۵ دامداری صنعتی دارد، گفت: ۹۰ درصد دامداریهای مازندران مربوط به روستا و سبک سنتی است.
ابراهیمی افزود: دامداران مازندرانی ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام سبک و ۷۰ هزار راس دام سنگین پرورش میدهند.
۱۵ درصد از دامداریهای مازندران صنعتی و نیمه صنعتی است و حدود ۳۰ میلون تن گوشت قرمز سالانه در مازندران تولید میشود.
انتهای پیام/ م