فرشاد مومنی اقتصاددان و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در مراسم روز دانشجو، اظهار کرد: تصور من این است که اساس ما برای ١٦ آذر، ماجرای ٣ عنصر زمانآگاهی، دورنگری و مسئولیت پذیری است.
او افزود: برداشت من از این مسائل این است که حرکت دانشجویی زنده یک جامعه توسعهخواه این است که تقسیمهای روزآمد از این ٣ عنصر را دستور کار قرار دهد و منافع مستضعفان را دیدبانی کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی یادآور شد: آنچه تجربه تاریخی در اختیار ما قرار میدهد، این است که در سایه چنین جنبش دانشجویی دورنگر و مسئولیت شناسی، جامعه این توفیق را پیدا میکند که به آینده خودش امیدوار باشد و از دسیسهها و دستکاریهای منفعتطلبانه اصحاب قدرت و ثروت کنار بماند و با روشنگری و شفاف سازی، پرچم توسعه خواهی در این سرزمین را بالا نگه دارد.
قاسم میرزایی نیکو نماینده مردم دماوند در مجلس شورای اسلامی در مراسم روز دانشجو ضمن تسلیت به خانوادههای داغدار، اظهار کرد: ٤ عنصر اصلی در این ٤٠ سال شکل واقعی پیدا کرده است که میتوان به بیارزش بودن رای جمهور و مردم، امنیتی شدن فضا، انقلابی عمل کردن به جای اصلاح و نبودن در حلقه جهانی و منطقهای اشاره کرد.
او در پاسخ به سؤالی مبنی بــر اینکه نمایندگان در مسئله گران شدن بنزین خود را فاقد کارایی اعلام کردند، با این اوصاف چرا باز هم در انتخابات شرکت کردید، تاکید کرد: ما فرزند احزابیم و میخواهیم احزاب شکل بگیرد، البته شاید پاسخ بنده قانع کننده نباشد.
پروانه سلحشوری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به خبر استعفای خود، گفت: من استعفا ندادم، اتفاقاً مسئله خیلی عجیب برای من این است که بعد از اعتراضات آبان ماه هر صحبتی که بیان میشد، با خود میگفتند سلحشوری قرار است که استعفا دهد.
او در ادامه تاکید کرد: همان شبی که این اتفاق افتاد، با خود گفتم که ماندن در این مجلس فایده ندارد، اما در توئیتر دیدم که دوستان ارزشی از استعفا دادن بسیار دوق زده هستند و در آن لحظه فکر کردم که وقت ماندن است، وقت ماندن بــر پیمانی که با مردم بستم، عقب نمینشینم، اما به موقع هم اعتراض خود را بیان میکنم.
سلحشوری گفت: همکاران بنده هم با دل خوش ثبت نام نکردند و معتقدند که میشود به این صندوق رای اعتقاد داشت.
انتهای پیام/