او به عملکرد شرکت آب منطقهای جهت تقویت سفرههای آب زیرزمینی اشاره و اقدامات انجام شده و در حال انجام را موثر و مثبت ارزیابی کرد و گفت: برون رفت از چالش کم آبی و بحران آب که در آینده زنگ خطری برای آیندگان است و تنها میتوان با مدیریت صحیح منابع آبی واصلاح الگوی کشت، توسعه کشت گلخانهای با رویکرد کاهش مصرف آب، انسداد چاههای غیر مجاز، کنترل بهره برداری چاههای مجاز، نصب کنتورهای هوشمند و عملیاتی نمودن برنامه سازگاری با کم آبی صیانت از این سرمایه خدادادی را محقق کرد.
درویشی افزود: دستگاههای مرتبط در استاندارد سازی مصارف آب توافق نظر دارند و لازم است برای به ثمر رساندن آن هماهنگیهای بیشتری صورت پذیرد.
او با اشاره به انسداد چاههای غیر مجاز و زیان عظیم این دسته از چاهها به منابع آب زیرزمینی به اثرات و تبعات اجتماعی آن نیز اشاره کرد و گفت: برخورد قانونی با متخلفین حوزه آب جزء وظائف قانونی است .
او همچنین برنامه سازگاری با کم آبی را برنامه جامعی دانست که بهره آن همه آحاد جامعه را شامل می شودو با تخصیص آب مازاد ناشی از اجرائی شدن طرح سازگاری با کم آبی میتوان چرخه اقتصادی استان را به حرکت درآورد و شاهد رونق کشاورزی و صنعت در استان باشیم.
انتهای پیام/ز