سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه بیماری آنفلوآنزا را درمان کنیم؟

با پیروی از یک سری دستورالعمل‌هایی می‌توانید طول دوره بیماری آنفلونزا را کوتاه و از عوارض خطرناکش در امان باشید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بیماری آنفلونزا از جمله بیماری‌هایی است که به گفته متخصصات تاکنون درمانی قطعی برای آن یافت نشده است. علاوه بر آن این نوع بیماری هم از نوع بیماری‌هایی که با ورود به جسم انسان پادزهری یا سیستم دفاعی برای مقابله با آن هم در بدن ایجاد نمی‌شود، اما با همه این پیچیدگی با پیروی از یک سری دستورالعمل‌هایی می‌توانید طول دوره بیماری آن را کوتاه و از عوارض خطرناکش در امان باشید.

به گزارش دویچ وله به نقل از سایت «وب ام دی» بهترین روش برای کوتاه کردن دوره این بیماری استراحت و ماندن در خانه است. اگر علائم بسیار خفیف از قبیل سردرد ناگهانی، درد ماهیچه، تب و ضعف و بی‌حالی دارید، از خانه بیرون نیایید و تا می‌توانید استراحت کنید. مقادیر زیادی مایعات بنوشید. علاوه بر آب، آب میوه‌ها و غذا‌های سوپ مانند به‌خصوص سوپ رشته‌فرنگی همراه با مرغ، بدن را از کم‌آبی نجات می‌دهد

تب و درد خود را کنترل کنید؛ آن‌هم با دارو‌های بدون نسخه مانند استامینوفن، ایبوپروفن، ناپروکسن. هرگز به افراد جوان‌تر از ۱۹ سال آسپرین ندهید. دارو‌های ضدسرفه را نیز بدون نسخه پزشک به کودکان زیر چهار سال ندهید.

حمام بخار بگیرید. در غیر این صورت از دستگاه‌های مرطوب‌کننده هوا در خانه استفاده کنید تا احتقان بینی و سرفه شما کاهش یابد. دستگاه‌های مرطوب کننده با رطوبت گرم توصیه نمی‌شوند، زیرا این نوع رطوبت باعث رشد باکتری‌ها می‌شود. مصرف ماست، سیر، سبزیجات برگدار، کلم بروکلی، زنجبیل، چای عسل و لیمو را فراموش نکنید.

برای افراد در معرض خطرات بیشتر، به‌خصوص کسانی که زیر دو سال و یا بالای ۶۵ سال سن دارند، پزشک ممکن است دارو‌های ضد ویروس تجویز کند. این دارو‌ها در ۴۸ ساعت اول پس از شروع علائم آنفلوآنزا، بهتر عمل می‌کنند. به هیچ‌وجه از پزشک درخواست آنتی‌بیوتیک نکنید. این دارو‌ها فقط در برابر عفونت‌های ناشی از باکتری‌ها عمل می‌کنند و آنفلوانزا یک عفونت ویروسی است.

در صورت بروز هر یک از این علائم با پزشک تماس بگیرید: درد شدید گوش، تب ۳۷.۸ درجه سانتی‌گراد یا بالاتر، گلودرد و سرفه‌ای که از بین نمی‌رود، خس‌خس سینه، استفراغ، تنگی نفس، درد در قفسه سینه، گیجی و در نهایت تشنج.

منبع: العربیه

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.