او افزود: نمایندگانی که دنبال منافع حزبی و شخصی و گروهی نباشند و مصالح مردم را در نظر بگیرند میتوانند نظارت دقیقی بر مسولان اجرایی داشته باشند تا کار کشور به خوبی انجام شود و برخی نمایندگان که از مبانی فقهی و حقوقی بیبهره باشند معلوم نیست که چقدر بتوانند حتی با داشتن حسن نیت به وظایف خود عمل کنند.
حسینی درباره اولویتهای مجلس یازدهم گفت: مشکلات مردم باید در صدر برنامههای نمایندگان باشد و برون رفت از مشکلات فعلی و نظارت دقیق بر اجرای اسناد بالادستی و قوانین مصوب مجلس اولویت مجلس یازدهم است.
وزیر اسبق ارشاد درباره عملکرد شورای نگهبان و انتقاد اصلاح طلبان از آن، گفت: البته این انتقاد را برخی از نیروهای متدین و دلسوز و مردم هم دارند و آنها میگویند شورای نگهبان در اجرای وظیفه خود در مواردی کوتاه آمده است و به طبع آن افرادی در مجلس نفوذ یافتند که دنبال زدوبند هستند که تعداد قابل توجهی از آنان پرونده دارند و آقای کدخدایی هم اعلام کرده است بعد از دوره نمایندگی سراغ آنها خواهند رفت.
حسینی درباره ترکیب سیاسی مجلس آینده گفت: اگر بین نیروهای انقلاب وفاق ایجاد شود قطعاً مردم این آمادگی را دارند که مجلس فعلی که مجلس بیخاصیت است و در شمار ضعیفترین مجالس بعد از انقلاب محسوب میشود تغییر کند و ترکیبی از نیروهای متعهد و انقلابی در مجلس بعدی شاهد باشیم.
او درباره وفاق جریان اصولگرایی گفت: گفتوگوهای خوبی انجام شده است و احزاب، تشکلها و افراد حقیقی همه در شورای ائتلاف نیروهای انقلاب جمع شدهاند و کار را پیش میبرند.
وزیر اسبق ارشاد درباره تاییدصلاحیت خود اظهار داشت: صلاحیت من در دورههای قبل که ثبتنام کردم تایید شده است و در صورتی که صلاحیت من در دوره اول تایید نشود درخواست بررسی مجدد میدهم. به هرحال ما هم در مجلس و هم در دولت بودهایم و به یاد دارید وقتی وزیر ارشاد بودم اعضای صداوسیما از منزل ما بازدید کردند و چیز پنهانی در زندگی ما وجود ندارد.
دبیرکل کانون دانشگاهیان درباره اینکه اکثر افرادی که در دولت آقای احمدینژاد حضور داشتند برای انتخابات مجلس یازدهم ثبت نام کردهاند و اینکه آیا این حضور هماهنگ شده است، تصریح کرد: نه، بحث و هماهنگی نبوده است و به هرحال درخواستهایی از سوی مردم و دانشگاهیان بوده است که افراد دارای تعهد و تجربه و کسانی که کشور را خوب میشناسند و قبلاً نشان دادهاند که اهل کار و خدمت به مردم هستند، بیایند و خود را در معرض آرای مردم قرار دهند تا مردم گزینههای متعددی فرارویشان باشند. غالب نیروهایی که در دولت نهم و دهم حضور داشتند متدین و انقلابی هستند و تعبیری که رهبری در آخرین جلسه دولت دهم داشتند این بود که شاکله دولت را همواره مورد تایید قرار میدادند و از پرکاری و پرتلاشی و همت والایی که وجود داشت تقدیر میکردند. بنابراین خوب است این افراد در صحنه حضور یابند، نه اینکه در گوشه و انزوا باشند و نتوانند به کشور خدمت کنند.
حسینی درباره جلساتش با محمود احمدینژاد گفت: جلسهای نداریم و بعد از اتمام دولت دهم در سال ۹۲ و ۹۳ جلساتی بود که ادامه پیدا نکرد اما ارتباط وجود دارد و افرادی که در گذشته با هم همکار بودند در جلسات مختلف یکدیگر را میبینند ولی ارتباط کاری ندارند.
انتهای پیام/