او با اشاره به اینکه مجموع تولید میگو به ۲۸ تا ۳۰ هزار تن خواهد رسید افزود: بر این اساس پیشبینی میشود که ۹۰ درصد میگوی تولیدی به بازارهای هدف صادر شود.
قاسمی درباره تأثیر شرایط تحریم بر صادرات آبزیان گفت: بنابر آمار گمرک و سازمان توسعه تجارت سال گذشته ارزش صادرات غیرنفتی کشور به ۴۳ میلیارد دلار رسید که ۵۰۰ میلیون دلار از این میزان مربوط به محصولات شیلاتی است که این امر نشان میدهد در شرایط تحریم همچنان توانستهایم بازارهای صادراتی را حفظ کنیم و به عبارت دیگر تحریمها را دور بزنیم.
مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان ادامه داد: اعمال تحریمهای ظالمانه علیه کشور تنها هزینههای صادراتی همچون نقل و انتقال پول و حمل و نقل کالا را افزایش داده که این امر موجب شده تا حدودی قدرت رقابت در بازارهای هدف از ما سلب شود، اما محدودیتی در صادرات وجود ندارد.
به گفته او ما نگران تولید محصولات شیلاتی در کشور نیستیم چراکه بازارهای جهانی به ما نیاز دارند و ما باید همواره شرایط را برای صادرکنندگان سهل کنیم چراکه تحریمهای داخلی به مراتب سختتر از تحریمهای خارجی است.
قاسمی با انتقاد از این مسئله که صادرکنندگان از بحث تحریمهای داخلی با مشکلات متعددی روبرو هستند، بیان کرد: در شرایط تحریمهای بینالمللی بانک مرکزی، سازمان مالیاتی و ... بر تولیدکنندگان فشار مضاعفی وارد میکنند در حالیکه انتظار میرود سیستم مالیاتی به دنبال افرادی که فرار مالیاتی دارند باشند چراکه اگر از تحریمهای داخلی کاسته شود هیچ قدرتی قادر به تحریم ما نیست.
مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان در پایان تصریح کرد: با توجه به شرایط مساعد تولید، پیشبینی میشود که در صورت همکاری بانک مرکزی، سازمان مالیاتی و سایر ارگانها بتوانیم صادرات قابل توجهی در حوزه محصولات شیلاتی داشته باشیم و تحریمهای بینالمللی همچون آمریکا کاری از پیش نخواهد برد و تنها قدری هزینههای صادراتی را افزایش میدهد.
انتهای پیام/