در یک مطالعه، نوزادان پرخطر از مقادیر کمی از مواد غذایی حساسیتزا تغذیه شدند و درنهایت مشخص شد، آنهایی که از این مواد غذایی تغذیه شدهاند، ریسک کمتری برای ابتلا به آلرژی دارند.
محققان چندی پیش از شناسایی مولکولی در یک باکتری روده خبر داده بودند که باعث میشود خطر ابتلا به آلرژی و آسم در کودکان افزایش یابد.
دستورالعملهای فعلی میگوید، نوزادان باید تا شش ماه فقط از شیر مادر تغذیه شوند؛ مادران نوزادان پرخطر مبتلا به اگزما یا نسبت به غذاهای خاص حساس، در این مطالعه شرکت کردند و از آنها خواسته شد که از سه یا شش ماهگی مقادیر کمی از مواد غذایی حساسیتزا از جمله بادام زمینی و تخم مرغ را به عنوان تغذیه بچههای خود درنظر بگیرند و درنهایت مشخص شد این دسته از کودکان به میزان قابل توجهی کمتر از آنهایی که از این مواد حساسیتزا تغذیه نشدهاند، در خطر هستند.
محققان دانشگاه کینگ کالج لندن و سنت جورج تأکید کردند، از نظر تئوری، این روش میتواند به مهار آلرژی در کودکان پرخطر کمک کند.
منبع: فارس
انتهای پیام/