سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیان دغدغه تاریخی رهبر انقلاب در «فوق لیسانسه‌ها» + فیلم

سریال فوق لیسانسه‌ها با استفاده از بیان طنز و البته هنرنمایی بازیگران خود، در سکانسی به‌نوعی دغدغه رهبر انقلاب را با طنازی به مردم رساند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سراسر تاریخ اسلام و ایران مملو از اسامی بزرگان و دانشمندانی است که هر یک در زمان خود جز نخبگان دنیا بوده و اختراعات و اکتشافات آنان مرز‌های دانش را در می‌نوردیده است. متأسفانه حرکت این اندیشمندان در لبه‌های علم در اعصار مختلف، امروزه برای بسیاری از هم‌وطنان ما مغفول مانده است، که شاید مهم‌ترین مقصر این مهجوریت، رسانه‌هایی باشند که در معرفی بزرگان ایران و اسلام کوتاهی کرده‌اند.

در این بین آنچه از نا آشنایی ایرانیان با تاریخ سراسر ارزشمند خود خاطر آدمی را می‌رنجاند، آدرس غلط برخی رسانه‌ها در بیان تقویم تاریخ است. تقویم تاریخی که در اغلب موارد مبتنی بر فعالیت دانشمندان غربی و اروپایی است و دانشمندان ایرانی و مسلمان سهم کمتری در آن دارند.

مطابق با شنیده‌های خبرنگار ما از برخی منابع مطلع، مهجوریت دانشمندان ایرانی و بزرگان جهان اسلام در ایران از جمله دغدغه‌ها و نگرانی‌های رهبر معظم انقلاب از دیرباز بوده است، امری که ایشان در ابتدای پیام خود به کنگره بزرگداشت محققان، آقا حسین، آقا جمال و آقا رضی خوانساری که در ۲۹ شهریور سال ۱۳۷۸ منتشر شد نیز بدان اشاره داشتند.

معظم له در بخشی از متن پیام خود این چنین نوشته‌اند که «حقیقت آن است که در بخش‌هایی از تاریخ پربار فرهنگ و علوم اسلامی، شخصیت‌های بزرگ و مؤثری بوده‌اند که نسل کنونی علمی و فرهنگی کشور با نام و یاد آنان آشنا نیست و از آثار علمی و ثمرات اندیشه بلند آنان بهره شایسته را نمی‌برد. حوزه‌های علمی شیعه چه در دوران رونق حوزه‌ی علمیه نجف و کربلا و چه پیش از آن در روزگار شکوفایی علمی و فرهنگیِ اصفهان و برخی شهر‌های دیگر در دوران صفویه، مجموعه بزرگی از فق‌های نامدار و فیلسوفان و متکلمین بزرگ را در خود پرورش داده است که هر یک از آنان می‌توانند برای جامعه علمی امروز و به‌خصوص فرزانگان و علم‌جویان حوزه‌های علمیه، الگو و راهگشا و آموزنده باشند. ویژگی پرجاذبه این دانشمندان گمنام، غالباً جامعیت آنان و برجستگی شگفت‌آورشان در علوم گوناگون مانند فقه و فلسفه و تفسیر و علوم ریاضی و حتی شعر و ادب است.»

واکنش جالب فوق لیسانسه‌ها به ناآشنایی جوانان با مفاخر ایرانی

سریال فوق لیسانسه‌ها که این شب‌ها روی آنتن شبکه سوم شمار زیادی از مخاطبان را با خود همراه کرده است، با استفاده از بیان طنز و البته هنرنمایی بازیگران خود، در سکانسی به‌طور کمدی به این موضوع واکنش نشان داد.

بی شک این سبک از کمدی که حاوی پیام‌های خوبی برای مخاطب است، نیاز روز جامعه ایران است که مع الاسف گرفتار برخی لودگی‌های بدون محتوا و بعضاً ناهنجار‌هایی شده است که به اسم فیلم‌های طنز به خوردش داده می‌شود.

چاره راه اینجاست....

اما جالب است بدانید که بر اساس همین دغدغه مدتی پیش مجموعه کتابی با عنوان «تقویم تاریخ فرهنگ و تمدن اسلام و ایران» به قلم دکتر علی اکبر ولایتی منتشر شده است. این کتاب شامل زندگینامه ۱۰۹۹ شخصیت است که به‌صورت الفبایی از جلد نخست (بخش دوم) تا جلد سوم آمده است و جالب اینجاست که چیدمان آن طوری است که برای هر روز از سال نام دو یا سه شخصیت برای آشنایی مخاطب وجود دارد.

منبع: آنا

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
محمد
۰۷:۳۵ ۱۵ آذر ۱۳۹۸
کلا آقای صحت داره مشکلات جامعه رو به طرز زیبایی گوشزد میکنه. حالا اشکالات ریزی هم وجود داره که در قبال آموزش هایی که داده میشه کمتر به چشم میاد.
همه ی عوامل سریال دستشون درد نکنه. خسته نباشید.
ناشناس
۲۲:۳۵ ۱۴ آذر ۱۳۹۸
خیلی سریال خنده داریه ادم تمام مسائل و مشکلات رو فراموش میکنه دست همه عواملش درد نکنه
سعید
۱۲:۱۷ ۱۴ آذر ۱۳۹۸
خیلی باحال بود
ش
۱۱:۴۳ ۱۴ آذر ۱۳۹۸
مزخرف ترین سریالی که توی عمرم دیدم همین سریاله
ناشناس
۱۴:۲۲ ۱۴ آذر ۱۳۹۸
اره عجیب و غریبه سریالش
مسعود
۰۷:۳۲ ۱۵ آذر ۱۳۹۸
هر چیزی که ما رو به یاد داشته هامون بندازه بَده.درسته!!!!!!
موضوع صحبت الان ما در مورد این قسمت از سریال بود.
واقعا عالی بود. دست آقای سروش و بازیگران سریال درد نکنه.
پری
۰۷:۳۸ ۱۵ آذر ۱۳۹۸
اتفاقا مشکل بیکاری و بی مسکنی و .... جوانان رو خیلی خوب نشون میده.دوست دارم.