سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وضعیت تجهیزات پزشکی بیمارستان‌های کرمانشاه

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه وضعیت تجهیزات پزشکی بیمارستان‌های کرمانشاه را تشریح کرد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،قباد محمدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : این حوزه به دو بخش تقسیم می‌شود یکی تجهیزات پزشکی مصرفی همچون دارو که مصرف می‌شود و برخی تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای که در روند درمان قابل استفاده است.

او با بیان اینکه تجهیزات پزشکی مصرفی حدود چند هزار قلم است، گفت : همچنین کاشتنی‌ها، ایمپلنت‌ها، پیچ و پلاک در جراحی‌ها، زانوی مصنوعی، پک‌های استریل و... با وجود فشار تحریم‌ها، اما ذخیره خوبی در استان برای تجهیزات مصرفی وجود دارد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در بحث تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای مانند ام. آر.‌ی و سی. تی اسکن، سونوگرافی، آنژیوگرافی، رادیولوژی و رادیوتراپی می‌توان این نوید را به مردم استان داد که علی رغم تحریم‌ها امسال در سال ۹۸ از اول سال تا پایان سال حدود ۱۰۰ میلیارد تومان تجهیزات سرمایه‌ای وارد استان می‌شود که بسیاری از این‌ها نیز وارد شده و مابقی تا پایان سال وارد استان می‌شود که این امر بی سابقه‌ای است.

محمدی گفت: از این ۱۰۰ میلیارد تومان نمونه‌های بارز آن همچون دستگاه رادیوتراپی در بیمارستان امام رضا (ع) است که استان‌های ایلام و کردستان را هم پوشش می‌دهد همچنین دو دستگاه دیگر خریداری شده که تا پایان سال با قیمت حدود ۲۳ میلیارد تومان وارد می‌شود.

او با اشاره به اینکه نوبت‌دهی‌ها چند ماهه است گفت: اگر قیمت این دو دستگاه با ارز آزاد حساب شود حدود ۷۰ میلیارد تومان قیمت دارد، ولی این‌ها با ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی خریداری شده است.

این مسئول گفت: همچنین امسال بخش خصوصی یک دستگاه سی. تی آنژیوگرافی خریده در حالی که چنین دستگاهی در بخش دولتی نداریم ما هم یک دستگاه برای بخش دولتی خریداری می‌کنیم که امیدواریم تا پایان سال با ارز دولتی و به قیمت ۱۰ میلیارد تومان وارد شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: هیچ جای کشور دستگاه توموتراپی وجود ندارد که یک دستگاه جدید در درمان سرطان برای ۹ استان خریداری می‌شود که یکی از آن کرمانشاه است و از آنجا که استان ما قطب درمان غرب کشور است با ارز دولتی و به مبلغ ۲۰ میلیارد تومان خریداری شده در حالی که با ارز آزاد بیش از ۷۰ میلیارد تومان قیمت دارد.

محمدی افزود: قرار خرید پنج دستگاه سی تی اسکن منعقد شده یکی برای شهرستان هرسین، یکی برای شهرستان صحنه، یکی برای شهرستان پاوه، یکی شهرستان اسلام آبادغرب و یکی هم برای بیمارستان طالقانی در حالی که تاکنون در شهرستان‌ها غیر از اسلام‌آباد سی تی اسکن نداشتیم.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: یک دستگاه «سایبوترون» به مبلغ ۳۳ میلیارد تومان وارد استان می‌شود که در کشور دو سه دستگاه داریم که البته با ارز آزاد ۱۰۰ میلیارد تومان قیمت دارد .

 

 

انتهای پیام/د

برچسب ها: اخبارسلامت ، بیمه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.