او افزود: طی بررسی و تحقیقات صورت گرفته، مشخص شد شاکی در یکی از شبکههای اجتماعی با آپهای تحت عنوان دوست یابی مواجه و پس از دانلود و نصب، جهت فعال سازی برنامه به درگاههای پرداخت جعلی هدایت شده که با وارد کردن اطلاعات کارتبانکی با پیغام خطا روبرو شده و ظرف مدت کوتاهی از حساب وی برداشت انجام شده است.
یادگارنژاد بیان کرد: با توجه به مستندات ارائه شده از سوی شاکی و همچنین اقدامات فنی و پلیسی متهم مورد شناسایی قرار گرفت و طی یک عملیات غافلگیرانه در مخفیگاهش دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.
این مقام انتظامی به شهروندان توصیه کرد: حفظ و نگهداری کارت بانکی و اطلاعات آن یک ضرورت است، کاربران به هیچ وجه اطلاعات شخصی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند و در هنگام خریدهای اینترنتی و پرداخت وجه از طریق درگاههای بانکی به اصالت و جعلی نبودن این درگاهها دقت کامل را داشته باشند همچنین کاربران مراقب باشند به هر برنامهای که در فضای مجازی تبلیغ میشود اعتماد نکنند، زیرا افراد سودجو و فرصت طلب از طریق این نرمافزارها، اقدام به کلاهبرداری از آنها میکنند.
او بیان داشت: سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی www.cyberpolice.ir آماده دریافت گزارشهای مردمی بوده و همچنین کاربران گرامی میتوانند آخرین اخبار حوادث و رویدادهای سایبری را از این سایت دریافت کنند.
انتهای پیام/ح