دوره فوق با دعوت از سرهنگ یدی رئیس پلیس فرودگاه کرمانشاه، سرگرد مهدی آبادی، سروان روحی کارگر و سروان رحمانی مسئولان مبارزه با مواد مخدر و متخصصین دستگاه ایکسری فرودگاه کرمانشاه و با حضور ۳۴ نفر از رؤسا و کارکنان واحدهای اجرائی از استانهای کرمانشاه،کردستان، ایلام، همدان، لرستان، مرکزی و خوزستان انجام گرفت.
در بخش نخست این کارگاه رئیس پلیس فرودگاه کرمانشاه با بیان این موضوع که تنوع مواد مخدر و نحوه ارسال و جاسازی آنها بسیار گسترش یافته است گفت: هوشیاری و داشتن حساسیت بالا در زمان قبول مرسولات توسط کارکنان پست و کنترل آنها در زمان ارسال به مقاصد مربوطه به ویژه توسط متصدیان دستگاه ایکسری میتواند در حد زیادی از ارسال مواد مخدر از طریق پست جلوگیری کند.
او همچنین افزود: مواد مخدر به انحاء مختلف از جمله انسان، حیوان، خودرو و کالاهای مختلف مورد جابجائی و قاچاق قرار میگیرد و جابجائی آن در پست در لوازم خانگی، یخچال، جاروبرقی، مواد خوراکی و تره بار و خشکبار از سابقه بیشتری برخوردار است.
سروان روحی کارگر و رحمانی نیز به معرفی انواع مواد مخدر سنتی و صنعتی، نحوه جاسازی بهصورتهای مختلف، توصیههای متخصصان و کارشناسان مواد مخدر، چهرهشناسی افراد، شیوههای احتمالی در جاسازی محمولات پستی، کنترلهای هویتی در زمان قبول مرسولات پرداختند.
در ادامه مدیر کل پست استان کرمانشاه گفت: این کارگاه در راستای آموزش و نیاز همکاران در خصوص کشف مواد مخدر در مرسولات پستی به صورت حرفهای انجام گرفته و به علت تنوع سرویسها، نیاز به اطلاعات مرتبط با هر خدمتی به منظور جلوگیری از ارسال ممنوعات پستی وجود دارد.
در بخش دوم این کارگاه نحوه استفاده عملی از دستگاه ایکسری و شناسائی مواد مخدر در زمان بررسی محمولات پستی توسط کارشناسان نیروی انتظامی آموزش داده شد.
انتهای پیام/