ایوب کرد در حاشیه سفر یک روزه به شهرستانهای سراوان، مهرستان و سیب و سوران در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،اظهار داشت: بهسازی و نوسازی محورهای ارتباطی روستایی در قالب طرح ابرار از اولویتهای این اداره کل است حتی با وجود عدم تخصیص اعتبار جداگانه، پروژههای طرح ابرار بصورت تجمیعی در قالب چهار اکیپ راهسازی و راهداری و با همت جهادی راهداران در حال انجام است.
او افزود: طرح ملی ابرار (اقدام برای راههای اولویت دار روستایی) فرصتی ویژه برای افزایش شاخص راههای آسفالته روستایی این استان بشمار میرود که در قالب آن اقداماتی نظیر عملیات خاکبرداری، خاکریزی و اجرای روکش آسفالت حفاظتی با رعایت مشخصههای فنی مورد توجه قرار دارد.
او افزود: توسعه مسیرهای ارتباطی در روستاها در راستای فراهم کردن زمینه برای دسترسی روستائیان به امکانات مورد نیاز و تامین رفاه و آسایش آنان، از شاخصههای توسعه مناطق به شمار میرود.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان با تاکید بر استفاده از ظرفیتهای مردمی در تسریع عملیات راهسازی گفت: فرهنگ همیاری باید در مردم نهادینه شود به طوری که اگر مردم عزیز با ماشین آلات و تجهیزات خود در انجام عملیات راهداری و راهسازی به راهداران کمک نمایند، قطعاً انجام پروژهها با سرعت بیشتری صورت خواهد پذیرفت.
کرد با تقدیر از تلاش شبانه روزی راهداران بیان کرد: پروژه راه روستایی پسکوه به رحمت آباد به طول ۲۵ کیلومتر بصورت امانی توسط راهداران سخت کوش بدون تحمیل هیچگونه هزینه اضافهای به دولت، تکمیل شده است.
او با اشاره به پروژه بازگشایی روستای گورابک گفت: این پروژه مهم روستایی به طول ۸ کیلومتر با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد توسط همکاران ما در اکیپ راهسازی و راهداری رسالت در حال انجام است.
اقداماتی همچون شرکت در جلسه شورای ترافیک شهرستان مهرستان، بازدید از پروژه هیدوچ به گورابک، بازدید از راهدارخانه هیدوچ، دیدار با راهداران و نظارت بر عملیات مختلف انجام شده توسط اکیپ راهسازی و راهداری رسالت در راستای اجرای طرح ابرار، از مهمترین برنامههای این سفر یک روز بوده است.
انتهای پیام/گ